Over ons

Informatie over de dienstverlening

HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. Door onze marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen.

Wij zijn de specialist bij het overdragen van horecaondernemingen en bedrijfsonroerendgoed. Zo hebben wij door de jaren heen vele koopcontracten opgesteld, jaarrekeningen bestudeerd en taxatierapporten uitgewerkt. Hierdoor kennen wij als geen ander alle facetten die de opbrengst en waarde van een horecabedrijf kunnen beïnvloeden.

HVAB Horeca Makelaardij werkt op basis van NOCURENO PAY!

Historie HVAB Horecamakelaardij:

HVAB Horecamakelaardij is opgericht in 2000, dit is destijds gedaan door René Manten en Arjan Brammer. Beide heren hebben een jarenlange staat van dienst in de horeca, onder andere zowel als ondernemer en verkoopleider bij een grote bierbrouwerij. Sinds 1 januari 2009 is René Manten verder gegaan met HVAB Horecamakelaardij en is Arjan Brammer verder gegaan in het horecameubilair met zijn nieuwe bedrijf “Altijd handig Horeca” met vestigingen in Beverwijk en Utrecht.

In 2009 heeft HVAB Horecamakelaardij zich aangesloten bij de De Vereniging Makelaardij Horeca (VMH). Dit is uw garantie voor kwaliteit en zekerheid. Alle VMH-horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van een horecabedrijf. Daarnaast zijn al onze leden specialist op het terrein van taxaties, specifiek gericht op horecapanden. Binnen de VMH is veel kennis, ervaring en expertise aanwezig op het gebied van de horecamakelaardij. De VMH leden zetten uw horecabedrijf op de kaart door onder andere de compleet vernieuwde website.

Werkgebied

Op de Noord-Hollandse markt van Texel tot en met Amsterdam en omstreken. Ook zijn wij actief in geheel Flevoland, onder andere in Lelystad en Almere.  HVAB Horeca Makelaardij is inmiddels een kantoor waar men in Noord-Holland en Flevoland niet meer omheen kan. Wij hebben de afgelopen jaren vele horecaondernemers voorzien van advies of geholpen bij de aan of verkoop van hun horecabedrijf. De belangrijkste activiteiten zijn: bij elkaar brengen van vraag en aanbod, de horecabemiddeling, het uitvoeren van horecataxaties en het geven van horeca-advies. Namens de VMH zijn wij verantwoordelijk voor de provincies Noord-Holland en Flevoland.

HVAB horecamakelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. HVAB horecamakelaardij geeft eerlijke adviezen en schept geen valse hoop. Voor een goed horeca-advies bent u altijd welkom bij de horecamakelaar van Noord-Holland.

Onze dienstverlening bestaat uit:

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.