Gespecialiseerd horecamakelaar Flevoland


HVAB Horeca Makelaardij is dé horecamakelaar voor de provincie Flevoland

Voor de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven en panden. Wij zijn lid van de VMH Nederland, dit is een landelijke vereniging die wordt vertegenwoordigd door makelaars vanuit heel het land. Flevoland is een provincie in het midden van Nederland. De provincie telt ruim 400.000 inwoners en is nog steeds een snelgroeiende provincie, dit komt onder andere vanwege de centrale ligging in Nederland. De provinciehoofdstad is Lelystad en Almere. Het is de jongste van de twaalf provincies en bestaat uit de Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland, alle ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. Wij werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over onze werkzaamheden en horeca in de Flevoland

Wij kennen het gebied als geen ander en hebben uitgebreide database met ondernemers die opzoek zijn naar een horecabedrijf. In samenwerking met de VMH Nederland geven wij u garantie en zekerheid. Wij als specialist op het gebied van horecamakelaardij in deze provincie proberen door onze kennis, ervaring en expertise alle betrokken partijen tevreden te stellen.

Flevoland wordt bezocht door veel toeristen en dagjes mensen. De spontane associatie met Flevoland is dan ook Walibi, Bataviastad en Oostvaardersplassen. Flevoland heeft het imago een rustige, open, natuurlijke, toegankelijke provincie te zijn. Wandelen, fietsen en watersport zijn ideaal om er te doen. Bezoekers geven dan ook aan dat Flevoland geschikt is voor natuurliefhebbers, mensen die graag samen op pad gaan en die actief bezig willen zijn. Behalve steden, dorpen en polders heeft Flevoland ook een aantal bosgebieden en recreatiegebieden. Verder zijn er goede recreatiemogelijkheden op de randmeren; het Veluwemeer (oost), Eemmeer en Gooimeer (zuid) en Ketelmeer (noord) en op het IJsselmeer en het Markermeer. Bij Biddinghuizen is het attractiepark Walibi Holland te vinden.


Onze dienstverlening in de provincie Flevoland

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren