Horecabedrijf aankopen

Werkgebied van HVAB Horeca Makelaardij

HVAB Horeca Makelaardij kan u bemiddelen bij de aankoop van uw horecabedrijf in de regio Noord-Holland en Flevoland, daarnaast zijn wij specialist op het gebied van horeca bedrijfstaxaties. Met onze ervaring, kennis en expertise bemiddelen wij u graag bij het aankoopproces. Zie hieronder het stappenplan bij het aankopen van uw horecabedrijf:

Het aankoopproces

De kriebel in de onderbuik tart u al jaren om een besluit te nemen. Blijf ik verder in loondienst werken of wil ik toch m’n eigen zaak. Het blijft één van de moeilijkste punten in je leven. U moet moed en geld hebben. Wanneer dan eindelijk toch de knoop is doorgehakt begint u uw zoektocht naar een passend bedrijf.

Horecabedrijf aankopen, het stappenplan:

De eerste stap, die u kunt doen om het overzichtelijk te maken is met één van onze makelaars contact opnemen voor een gesprek. Zet al uw vragen op papier; dat handelt snel af en dan kunt u niets meer vergeten. Met die opgedane kennis gaat u naar huis en kunt u nu vrij gericht uw keuze maken. U dient alleen zorg te dragen voor de vereiste diploma’s en de geldmiddelen om uw wens in vervulling te doen gaan. Het afwikkelen van de transactie kunt u aan ons makelaar overlaten.

HVAB Horeca Makelaardij begrijpt dat het aankopen van een horecabedrijf een ingewikkeld en omslachtig proces kan zijn. Om een horecabedrijf op de juiste manier te kunnen aankopen kunt u een ons inschakelen zodat vraagstukken worden beantwoord. Wij kunnen u helpen met de volgende zaken:

  • Wij bezichtigen en onderzoeken samen met u de mogelijkheden van het horecabedrijf;
  • Er wordt gekeken naar de staat van het pand en geven een advies over de reële waarde;
  • Alle benodigde vergunningen en juridische aspecten worden bekeken;
  • Wij onderhandelen samen met u op professionele wijzen over de aankoopprijs;
  • Samen met u nemen wij de gehele koop/huur overeenkomst door;
  • Indien nodig voeren wij een taxatie uit voor de financiers/bank;

Wij zorgen voor een goede en professionele overdracht zodat u niet voor verassingen komt te staan.