Dé horecamakelaar van Noord-Holland


Gespecialiseerd horecamakelaar Noord-Holland

Wij bemiddelen u graag bij de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven door heel de provincie. Noord-Holland een provincie in het noordwesten van Nederland. De provincie telt ruim 2.700.00 inwoners. De provinciehoofdstad is Haarlem, de grootste stad binnen de provincie is Amsterdam. Het is provincie van 4 wereldgoederen, is rijk aan cultuur. Zelfs het landschap, voor het grootste deel door de mens gemaakt, hoort daarbij. De provincie Noord-Holland staat bekend als de horeca en toeristen provincie van Nederland. Bent u opzoek naar een geschikte horecamakelaar Noord-Holland? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de provincie

HVAB horecamakelaardij is al ruim 15 jaar gevestigd in Noord-Holland net even boven de stad Alkmaar. Wij kennen het gebied als geen ander en hebben door de jaren heen een uitgebreide database aan ondernemers opgebouwd die opzoek zijn naar een horecabedrijf. In samenwerking met de VMH (bestaande uit vijf horecamakelaars) geven wij u garantie en zekerheid. Wij zijn door onze kennis, ervaring en expertise specialist bij de aan- en verkoop, wij zorgen dat alle betrokken partijen met een tevreden gevoel achterblijven.

De provincie vindt het belangrijk er voldoende arbeidsplaatsen zijn en ook blijft houden. Een goed ondernemingsklimaat is belangrijk, ook voor ondernemers in de horeca, economische groei en een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid zijn kenmerken van deze welvarende provincie. De Noord-Hollandse lente, zomer, herfst en winter staan bol van evenementen en festivals. Voor wandelaars en fietsers zijn er talrijke routes, zowel door prachtige natuur als over dijken en/of door dorpjes. De hele provincie is uiteraard een eldorado voor zeilers en surfers.


Onze dienstverlening in de provincie Noord-Holland

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren