Uw horecamakelaar in Amsterdam


HVAB Horeca Makelaardij is dé partner in horecazaken voor de regio Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd als horecamakelaar en werkzaam in de provincies Noord-Holland en Flevoland. Wij kunnen u bemiddelen bij de aan/verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland gelegen in Noord-Holland en heeft ruim 820.000 inwoners en telt de meeste verschillende nationaliteiten ter wereld. Horecamakelaar Amsterdam? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de horeca in de hoofdstad van Nederland

Van grand cafés, bruine kroegen tot restaurants met Michelin sterren Amsterdam heeft het allemaal. In totaal zijn er hier meer dan 5000 restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden, Hierdoor heeft Amsterdam de grootste horecadichtheid van Nederland. Grote toeristisch pleinen zijn de Dam, het Leidseplein en het Rembrandtplein. Jaarlijks ontvangt deze schitterende stad miljoenen toeristen die vaak een aantal dagen in Amsterdam verblijven, dit komt de horeca in Amsterdam ten goede!Amsterdam gold in 2008 als de op vijf na belangrijkste zakenstad van Europa, na Londen, Parijs, Frankfurt, Brussel en Barcelona.Op de ranglijst van de duurste steden ter wereld stond Amsterdam in 2008 op de 25e plaats volgens de jaarlijkse Cost of Living Survey uitgevoerd door Mercer Human Resource Consulting, dezelfde plaats als in 2007.

Vanzelfsprekend noemen trotse Amsterdammers hun grachtengordel één van de uniekst monumenten. De faam van de zeventiende-eeuwse grachten reikt ook al eeuwen tot ver buiten de stadsgrenzen. En meer dan terecht kreeg de Amsterdamse grachtengordel in de zomer van 2010 een plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is de internationale erkenning van het bijzondere karakter van dit deel van de historische binnenstad. Het onderstreept wat iedereen al lang wist: de grachtengordel is een monument van wereldformaat.


Openings- en sluitingstijden in Amsterdam

De opening en sluitingstijden van de meeste bars en cafés in het centrum van de stad zijn doordeweeks van 08.00 tot 02.00 uur geopend zijn, in het weekend tot 04.00 uur. Maar in de praktijk sluiten de deuren iets eerder. Danceclubs en discotheken zijn doordeweeks vaak tot 04.00 uur open en in het weekend tot 05.00 uur. In Amsterdam vind je ook een aantal ‘nachtcafés’, deze cafés mogen doordeweeks tot 04.00 uur en in het weekend tot 06.00 uur open zijn.

Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit:
Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren