Gespecialiseerd horecamakelaar Lelystad


Horeca-aanbod in de omgeving Lelystad

Bent u opzoek naar een geschikt horecabedrijf en/of pand in Lelystad? Wij kunnen u van dienst zijn bij het aan- en verkopen, verhuren en voor taxaties van horecabedrijven. Deze stad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland en telt ruim 75.000 inwoners. Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Lelystad

In de stad zijn heel veel horecagelegenheden variërend van restaurants, cafés en discotheken, daarnaast ligt de focus op toeristisch-recreatieve voorzieningen. Ook in het winkelgebied en de haven van Lelystad zijn mooie restaurants en lunchrooms met grote terrassen. Bekende gebieden met veel horeca in de stad zijn het Stadhuisplein en de Bataviahaven. Jaarlijks komende duizenden toeristen uit binnen en buitenland voor toeristische trekpleisters zoals shoppingcenter Bataviastad en de Batavia haven met historische schepen. In de gemeente zijn diverse beelden, sculpturen en objecten geplaatst in de openbare ruimte (deze kunt u vinden via de website van de gemeente). In Lelystad zijn vier grote winkelcentra: Lelycentre (het oudste winkelcentrum), Stadshart Lelystad (hoofdwinkelcentrum), Palazzo (diverse winkels op het gebied van woninginrichting) en Batavia-stad dat vooral bekend is van de vele koopjes. Daarnaast zijn er verspreid over de stad diverse kleinere winkelcentra zoals in de Botter, Tjalk, Voorstraat etc.


Openingstijden van de horecagelegenheden

De opening en sluitingstijden van de horeca zijn doordeweeks van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 04.00, op deze dagen kunnen bezoekers tot 03.00 naar binnen. Er zijn enkele uitzonderingen binnen deze regeling.


Onze dienstverlening in de regio Lelystad

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.