Gespecialiseerd horecamakelaar in Almere


HVAB Horeca Makelaardij is partner die u zoekt voor horecazaken in Flevoland

Wij zijn gespecialiseerd als horecamakelaar in de provincies Flevoland en Noord-Holland Wij bemiddelen u bij de aan/verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven en/of panden. Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente Almere heeft meer dan 190.000 inwoners. Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de horeca in de stad Almere

De stad dient oorspronkelijk als overloopstad voor zowel Amsterdam als het Gooi, nog steeds wonen er veel mensen die geboren zijn in Amsterdam en in het Gooi. Binnen de grenzen van de gemeente Almere worden enkele grootschalige evenementen georganiseerd zoals Free Festival, bevrijdingsfestival Flevoland en popfestival Zand. Almere heeft vele horecagelegenheden bestaande uit restaurants, hotels, cafés en uitgaansgelegenheden. Dineren aan het water, in het stadscentrum of midden in de natuur, met een groep of romantisch met z’n tweetjes in deze unieke stad is het allemaal mogelijk. Almere heeft meer dan 50 cafés, 9 clubs, 15 cafés en één discotheek waarvan de meeste gevestigd zijn op de grote markt.

Almere is één van de jongste steden van Nederland met een korte, maar zeer bijzondere geschiedenis. Een stad in het water met prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Combineer shoppen in het splinternieuwe centrum met een terrasje in de zon en je hebt hét recept voor een perfect dagje uit! Almere staat bekend om de bijzondere bouwwerken en architectuur in de stad. Met name in het stadscentrum is er moderne architectuur te vinden. De gemeente investeert tevens in enkele cultuurexperimenten zoals De Fantasie, De Realiteit en De Eenvoud. In deze wijken hebben de bewoners zelf hun huis ontworpen


De openingstijden van horecagelegenheden in Almere

De opening en sluitingstijden voor de meeste horecagelegenheden is van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur circa 1.00 uur. Vrijdag t/m zondag van 08.00 uur – 3.00 uur, waarbij een aantal clubs een vergunning hebben om langer door te gaan.


Onze dienstverlening in de regio Almere

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren