Over de VMH

De Vereniging Makelaardij Horeca (VMH):
De Vereniging Makelaardij Horeca (VMH) is uw garantie voor kwaliteit en zekerheid. Alle VMH-horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van een horecabedrijf. Daarnaast zijn al onze leden specialist op het terrein van taxaties, specifiek gericht op horecapanden. Binnen de VMH is veel kennis, ervaring en expertise aanwezig op het gebied van de horecamakelaardij. De VMH leden zetten uw horecabedrijf op de kaart door onder andere de compleet vernieuwde website.

Het werkgebied van de Vereniging Makelaardij Horeca VMH betreft niet alleen Nederland, doch onze contacten liggen ook in Noord-België en Duitsland. HVAB horecamakelaardij heeft hierin REGIO 5 als werkgebied Noord-Holland en Flevoland.

Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit:
Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Onze werkzaamheden op het terrein van horecabedrijven zijn vastgelegd in onze Algemene Voorwaarden, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Vereniging Makelaardij Horeca (VMH) is een vereniging met landelijke dekking en heeft maandelijks overleg waarbij aanbod en lopende zaken besproken worden. Op deze manier proberen wij bedrijven sneller te voorzien van een nieuwe eigenaar.Gaat u met ons in zee, dan krijgt u een VEILIG GEVOEL!

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.