Horecabedrijf verhuren

HVAB Horeca Makelaardij is dé partner voor de aan- en verhuur

Wij zijn gespeciliseerd horecamakelaar in de regio’s Noord-Holland en Flevoland. Zoals u een accountant heeft voor de fiscale en administratieve kwesties en soms een advocaat voor juridische zaken, ligt het voor de hand dat u bij dermate complexe zaken zoals het verhuren van een horecapand, een gespecialiseerde adviseur/horecamakelaar in de arm neemt. Wij kunnen u een onderbouwd advies geven omtrent de verhuurvoorwaarde van uw pand. Wij werken op basis van NO–CURE – NO PAY!

Horecabedrijf verhuren, begeleiding van A tot Z

Na een periode, soms van vele jaren hard werken in uw eigen zaak neemt u het besluit om uw horecapand te verhuren. Een beslissing waaraan meestal een proces van wikken en wegen aan vooraf is gegaan.

Wat ook de achtergrond mag zijn, gebrek aan opvolging, doorgroei naar een groter bedrijf, gezondheid etc., nu is het van belang dat uw horecapand op de meest gunstige wijze wordt aangeboden. Zodat uw bedrijf vervolgens in contact kan komen met kandidaten die geschikt zijn uw plaats in te nemen en voldoende financiële draagkracht hebben om de gewenste huurprijs te kunnen betalen.

Landekijke dekking door onze samenwerking met de VMH Nederland. Samen beschikken wij over een bestand van honderden kandidaten die actief opzoek zijn naar een horecabedrijf; misschien wel die van u!! Daarnaast onderhouden de horecamakelaars uitstekende contacten met instanties als in de horeca actieve accountantskantoren, brouwerijen, automatenexploitanten, grossiers etc. Op grootschalige wijze wordt geadverteerd in de vak- en dagbladen en diverse websites waardoor u bedrijf niet te missen is.

Ons netwerk, voor de aan- en verhuur

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd, hierdoor kunnen wij uw horecabedrijf snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers. Daarnaast melden wij uw horecabedrijf aan op verschillende websites, zodat uw horecabedrijf ook landelijk op de kaart wordt gezet.

Of u nu een startende of een door de wol geverfde horeca-ondernemer bent, het huren van een horecapand is niet iets dat normaal gesproken tot uw dagelijkse werkzaamheden behoort. Zie hieronder veelvoorkomende vragen die gesteld worden bij de huur van een bedrijf:

– Wat is belangrijk in zo`n geval en wat niet?
– Kan ik aansprakelijk worden gesteld voor financiële kwesties van de voorganger?
– Wat hoort wel bij de horeca-inventaris en wat niet?
– Hoe zit het met overname van verplichtingen aan de brouwerij of speelautomatenexploitant?
– Wat mag dat bedrijf eigenlijk kosten?
– Zal de huiseigenaar zijn medewerking wel verlenen bij het overdragen van het huurcontract?

Leg die vragen in handen van een betrouwbare en deskundige adviseur, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen addertjes onder het gras zitten en dat u achteraf niet met ongewenste situaties wordt geconfronteerd. Wij begeleiden het hele huurproces van A tot Z, zorgt voor juridisch getoetste huurcontracten en zorgt desgewenst voor de contacten met belanghebbende zoals brouwerijen, verhuurders, enz.

Uiteraard zorgt de HVAB horecamakelaardij voor een correcte afwikkeling met waterdichte juridisch getoetste contracten, overname van verplichtingen naar derden, enz. HVAB Horecamakelaardij werkt ook met huurincentivesklik hier voor meer informatie hiervoor.