Gespecialiseerd horecamakelaar op Texel


Uw horecamakelaar op eiland Texel

Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland en behoort tot de provincie Noord-Holland. Het eiland heeft ruim 13.000 inwoners verdeeld over. De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend, Oudeschild en het Dennenbos. Het grootste dorp en tevens de hoofdplaats van de gemeente is Den Burg midden op het eiland.

HVAB Horeca Makelaardij bemiddelt u op Texel graag bij de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Bent u opzoek naar een horecamakelaar Texel? Wij werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Over het eiland en de horeca op Texel

Texel heeft een hoge horecaconcentratie als je dat vergelijkt met het aantal inwoners, Texel heeft namelijk meer dan 100 cafés, lunchrooms, restaurants en uitgaansgelegenheden verdeeld over geheel het eiland. In het hoogseizoen zijn er meer toeristen op Texel dan inwoners. Er verblijven dan wel 55.000 tot 60.000 mensen tegelijk op het eiland, Texel heeft ieder jaar zo’n 800.000 toeristische bezoekers. Maar liefst 70% van de bewoners van het eiland is afhankelijk van de toeristen. Bekende evenementen op het eiland zijn hardloopwedstrijd de “halve marathon van Texel”, de jaarlijkse catamaranzeil wedstrijd en het jaarlijkse Sunbeat festival in juni. Landbouw en veeteelt: er worden duizenden schapen en koeien op het eiland gehouden. De Tesselaar is een Texels schapenras. Er worden aardappelen, suikerbieten, granen verbouwd en bloembollen geteeld.


Opening en sluitingstijden op Texel

De openings- en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met vrijdag van 08.00 tot en met 02.30. Op zaterdag mogen sommige kroegen en discotheken openblijven tot 03.30.


Onze dienstverlening op het eiland Texel

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.