Horecabedrijf verkopen

Horecabedrijf verkopen, verkoopbegeleiding van A tot Z!

Wij bemiddelen u bij de verkoop van uw horecabedrijf in de regio Noord-Holland en Flevoland, daarnaast zijn wij specialist op het gebied van horecataxaties. Ons kantoor bestaat al meer dan 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland, even boven Alkmaar. Wij kunnen u gedurende het verkoopproces begeleiding en advies bieden, zodat uw horecabedrijf voor de juiste prijs wordt verkocht. Wij werken op basis van: NOCURENO PAY!

Het stappenplan voorafgaand aan de verkoop

Wij begrijpen als geen ander dat het een moeilijke beslissing kan zijn om uw horecabedrijf te verkopen. Het is immers iets waar u veel tijd, passie en inzet aan heeft besteed. Daarom willen wij u graag helpen gedurende dit proces, met onze hulp aan deskundige kennis en advies om zo uw horecabedrijf tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkooprit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken.

Voorafgaand aan de verkoop van uw horecabedrijf zijn er 5 stappen die u zullen helpen bij het verkoopproces:

1. Denk goed na over tegen welke voorwaarden u uw horecabedrijf wilt verkopen;
2. Zorg dat er duidelijk afspraken worden gemaakt omtrent de verkoop;
3. Neem geen overhaaste beslissingen;
4. Zorg dat de omgeving/personeel is ingelicht;
5. Schakel professionele hulp in van een horecamakelaar.

Aantrekkende economie en ons verkoopnetwerk

De sector horeca en recreatie profiteert optimaal van de aantrekkende economie. In vrijwel alle branches is sprake van groei, onder meer door hogere consumentenbestedingen, een aantrekkende zakelijke vraag en meer toerisme. Met één kanttekening: de enorme concurrentie. In de eigen sector blijft het aanbod groeien, maar ook aanbieders uit andere branches betreden de markt.

  • Kwaliteit, gastvrijheid en beleving zijn van essentieel belang geworden om nog een meerprijs te kunnen realiseren.
  • Verblijf- en dagrecreatie integreren om meer beleving te creëren of de verblijfsduur te verlengen.
  • De aandacht voor duurzaamheid neemt toe.

Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd, hierdoor kunnen wij uw horecabedrijf snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers. Daarnaast melden wij uw horecabedrijf aan op verschillende websites, zodat uw horecabedrijf ook landelijk op de kaart wordt gezet.