Gespecialiseerd horecamakelaar Schoorl


Uw horecamakelaar in de regio Schoorl

HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven is HVAB Horeca Makelaardij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen als horecamakelaar Schoorl. Neem direct contact op via het contactformulier!


Informatie over toeristenplaats Schoorl

Schoorl is een dorp in de gemeente Bergen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Tot 1 januari 2001 was Schoorl een zelfstandige gemeente met de dorpen Schoorl, Schoorldam, Aagtdorp, Camperduin en Groet. In het dorp zijn jaarlijkse duizenden toeristen te vinden die de horeca hier ten goede komen. Schoorl heeft naast de duinen ook bezienswaardigheden, onder andere de hervormde kerk uit de 17e eeuw, het voormalige raadhuisje uit 1601 en een korenmolen, genaamd Kijkduin.


Vertegenwoordigd in de VMH Nederland

De Vereniging Makelaardij Horeca (VMH) is uw garantie voor kwaliteit en zekerheid. De VMH bestaat verschillende horecamakelaars verdeelt over Nederland, HVAB vertegenwoordigd de namens de VMH de provincies Noord-Holland en Flevoland Alle VMH-horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van een horecabedrijf. Daarnaast zijn al onze leden specialist op het terrein van taxaties, specifiek gericht op horecapanden. Binnen de VMH is veel kennis, ervaring en expertise aanwezig op het gebied van de Horecamakelaardij. Klik hier voor meer informatie over de VMH.


Onze dienstverlening in de omgeving Schoorl

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.


Bewaren

Bewaren