Gespecialiseerd horecamakelaar Alkmaar


Het aan- en verkopen van horeca in Alkmaar

Wij zijn een gespecialiseerd Makelaarskantoor gericht op horecabedrijven en panden, ons kantoor is gelegen in de rook van Alkmaar. Voor de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. De stad heeft ruim 105.000 inwoners en is daarmee na Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Zaanstad de vijfde gemeente van Noord-Holland in inwonertal. Horecamakelaar Alkmaar? Op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over Alkmaar en de horeca in de binnenstad

In Alkmaar kan iedereen genieten van de diversiteit aan horeca, de sfeervolle grachtjes, unieke monumenten en natuurlijk de wereldberoemde Kaasmarkt op vrijdagochtend. De vele gezellige cafeetjes en restaurants in Alkmaar zijn zeer de moeite waard. Voor een klein drankje, een etentje met vrienden of familie of gewoon lekker op stap op zaterdagavond, het is hier allemaal mogelijk!

U vindt in de stad veel bekende pleinen en straten met veel horecabedrijven zoals Het Waagplein, De Platte stenen brug en De Ritsevoort (ook wel de Kalverstraat van Alkmaar genoemd). Alkmaar ligt in de samenwerkingsregio Kennemerland, en deels in West-Friesland. Het verstedelijkte gebied om Alkmaar neemt in de regio een belangrijke plaats in. Van Daalmeer tot de Hoef en De Mare tot het Bergermeer wij kennen de omgeving en mensen als geen ander.


Regionale functie Alkmaar en bekende evenementen

De stad heeft een regionale functie van omringende steden en is min of meer vastgegroeid aan plaatsen als Heerhugowaard, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Sint Pancras, Oudkarspel, Obdam, Hensbroek, Bergen, Heiloo, Limmen, Castricum en Uitgeest. De complete agglomeratie, ook wel Groot-Alkmaar genoemd, strekt zich globaal uit van Uitgeest tot en met de dorpen in het zuiden van de gemeente Schagen en van Bergen tot en met Obdam en telt ongeveer 305.000 inwoners.

Jaarlijks komen duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt. Het is dan ook een bijzonder schouwspel met een plein vol kaas en sjouwende kaasdragers. Behalve het Hollands Kaas Museum, vindt u de volgende musea in de stad;

  1.     Stedelijk Museum Alkmaar, Canadaplein 1. Hier komt u alles te weten over de geschiedenis van de stad en haar omgeving;
  2.     Biermuseum ‘De Boom’, Houttil 1. Dit is gevestigd in een voormalige brouwerij uit de 17e eeuw. Er is ook een proeflokaal gevestigd.

Verder zijn er veel populaire evenementen in de binnenstad zoals de Brug Draait Door, Alkmaar Ontzet, Festival Fuse en de Après Ski.


Openingstijden horecagelegenheden

De opening en sluitingstijden van diverse horecagelegenheden zijn van zondag tot en met donderdag van 09.00- 02.00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot en met 06.00. In de grootste stad van de noord-kop vindt u meer dan 150 cafés en restaurants, dus voor ieder wat wils! Bent u opzoek naar een horecamakelaar en/of taxateur in Alkmaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Klik hier voor al ons aanbod in deze prachtige stad, voor meer vragen en/of informatie kunt u via het contactformulier met ons in contact komen.

Bewaren