Gespecialiseerd horecamakelaar Schiphol


Jong en dynamisch in de regio van Schiphol

HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt.

Neem direct contact op via het contactformulier! Op basis van NO-CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca op Schiphol

Schiphol-Rijk is een Nederlandse plaats en een bedrijventerrein (“park”), grenzend aan de Luchthaven Schiphol. Schiphol-Rijk ligt aan de rand van de gemeente Haarlemmermeer ten noordwesten van Aalsmeer, in de provincie Noord-Holland. Het is vernoemd naar het voormalige dorp Rijk dat in de jaren vijftig is afgebroken om plaats te maken voor Schiphol-Centrum. In Schiphol-Rijk, dat tegen het voormalige fabrieksterrein van vliegtuigbouwer Fokker aanligt, zijn alle straten genoemd naar vliegtuigfabrikanten: Beechavenue, Bellsingel, Boeingavenue, Capronilaan, Cessnalaan, Douglassingel, Fokkerweg, Koolhovenlaan en Tupolevlaan.


Lid van de VMH Nederland

De Vereniging Makelaardij Horeca (VMH) is uw garantie voor kwaliteit en zekerheid. De VMH bestaat verschillende horecamakelaars verdeelt over Nederland, HVAB vertegenwoordigd de namens de VMH de provincies Noord-Holland en Flevoland Alle VMH-horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van een horecabedrijf. Daarnaast zijn al onze leden specialist op het terrein van taxaties, specifiek gericht op horecapanden. Binnen de VMH is veel kennis, ervaring en expertise aanwezig op het gebied van de horecamakelaardij.


Onze dienstverlening in de regio Schiphol

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren