Gespecialiseerd horecamakelaar Heemskerk


Dé horecamakelaar in de regio Heemskerk voor solide vakkennis discretie en klantgerichte service

HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en kunnen u vanaf onze vestiging binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen, waar u iets aan heeft. Door de grote marktkennis en de diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor aankoop, verkoop, taxaties en adviezen in Heemskerk. Op basis van NO-CURE-NO-PAY!


Informatie over horecagelegenheden in Heemskerk

Heemskerk is een plaats en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 39.221 inwoners en heeft een oppervlakte van 31,7 km. De Heemskerkse Kermis vindt jaarlijks plaats vanaf de woensdag voor de eerste donderdag van september en duurt tot en met de vrijdag erna. Woensdagochtend om 11.00 uur wordt de kermis ingeluid met het traditionele ‘Eerste Deuntje’ in de twee feesttenten in het dorpscentrum. Donderdag vindt de kortebaandraverij plaats, een paardendrafwedstrijd met sulky’s waar men kan wedden op de uitslagen. Het gebied rond deze harddraverij is vaak een ontmoetingsplaats van Heemskerkers die elkaar lang niet hebben gezien.


Landelijke dekking doordat wij zijn aangesloten bij de VMH Nederland

De Vereniging Makelaardij Horeca (VMH) is uw garantie voor kwaliteit en zekerheid. De VMH bestaat verschillende horecamakelaars verdeelt over Nederland, HVAB vertegenwoordigd de namens de VMH de provincies Noord-Holland en Flevoland Alle VMH-horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van een horecabedrijf. Daarnaast zijn al onze leden specialist op het terrein van taxaties, specifiek gericht op horecapanden. Binnen de VMH is veel kennis, ervaring en expertise aanwezig op het gebied van de Horecamakelaardij. Klik hier voor meer informatie over de VMH.


Onze dienstverlening in de regio Heemskerk

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren