Gespecialiseerd horecamakelaar Haarlem


HVAB Horeca Makelaardij is dé specialist die u zoekt voor de regio Haarlem

Voor bemiddeling bij de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven of panden. Deze prachtige stad is een middelgrote Randstad in Noord-Holland, tot de gelijknamige gemeente behoren de stad en een deel van het dorp Spaarndam. De gemeente telt ruim 150.000 inwoners, dit maakt Haarlem na Amsterdam de tweede grootste stad van Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland, Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in de stad Haarlem

De horecadichtheid wordt berekend door het aantal inwoners te delen door het aantal aanwezige horecabedrijven, in deze stad is dit ongeveer 29%. De horeca in de stad staat bekend om haar rijke culinaire leven. De stad heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan cafés en restaurants, daarnaast kent Haarlem een levendig uitgaansleven met sfeervolle clubs, discotheken.

In de zomer zitten de terrassen op de bekende plaatsen zoals de Grote Markt, de Botermarkt, de Oude Groenmarkt, het Klokhuisplein en langs het Spaarne gezellig vol. Daarnaast is Haarlem de ideale bestemming voor een stedentrip. Unieke winkeltjes, rijke cultuur en ideale ligging, Haarlem is dé bestemming voor een dagje uit of weekend weg. Combineer cultuur met winkelen, historie met eten en drinken en stad met strand.


Openingstijden van horecagelegenheden

De opening en sluitingstijden van diverse horecagelegenheden in de stad zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag en woensdag 07.00- 04.00 uur, waarvan een aantal een horecavergunning hebben tot 06.00 hebben. Op zondag, maandag en dinsdag zijn de openingstijden van 07.00- 02.00 uur. Sommige horecabedrijven hebben een aangepaste vergunning en vallen hier dus buiten.


Onze dienstverlening in de regio Haarlem

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.