Gespecialiseerd horecamakelaar in Egmond


Voor de aan- en verkoop van horeca in de regio Egmond

De gemeente Egmond bestaat uit drie kernen: namelijk de dorpen Egmond-Binnen, Egmond aan Zee, en Egmond aan den Hoef. Gezamenlijk hebben deze dorpen meer dan 10.000 inwoners. Horecamakelaar Egmond? HVAB horeca Makelaardij kan u in Egmond bemiddelen bij de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven. Egmond is een voormalige kustgemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland ten (zuid)westen van Alkmaar. Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over deze toeristische plaats

De inwoners van Egmond aan Zee worden Derpers genoemd, die van Egmond aan den Hoef Hoevers en die van Egmond-Binnen. Deze drie dorpen hebben een leuk gevarieerd horeca aanbod, van een patatje tot een avondje culinaire eten, in Egmond is het mogelijk.  Op 1 januari 2001 is de gemeente Egmond gefuseerd met de gemeenten Bergen en Schoorl tot de nieuwe gemeente Bergen. In n de drie Egmonden wonen gezamenlijk een kleine 12.000 inwoners.

Egmond aan Zee is een badplaats de badplaats en tevens het grootste dorp van de drie. Egmond aan Zee ontwikkelde zich daarna tot een echt vissersdorp en staat bekend door evenementen Kermis, Koningsdag 2015, Visserijdag 2015, Loop naar de Pomp 2015, Caribbean Weekend 2015, Braderie, Markt, Fjoertoer 2015 etc.

Egmond aan den Hoef ligt vlak naast Egmond aan Zee en is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de kust. Bekende evenementen in Egmond zijn het Hoever-dorpfeest, de harddraverij en de kermis. Egmond-Binnen is vooral bekend van het klooster en de abdij van Egmond, de Sint-Adelbertabdij. Leuke evenementen in Egmond binnen zijn: bevrijdingspop, Egmond op z’n kop en de braderie.


Openingstijden van horecagelegenheden in Egmond

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 03.00 uur.


Onze dienstverlening in de regio Egmond

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren