Gespecialiseerd horecamakelaar in Bergen


Aan- en verkoop van horecapanden en exploitaties in Bergen

Bergen is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp heeft meer dan 12.000 inwoners en is de toeristische trekpleister van de gemeente die bestaat uit Schoorl, Groet, Bergen en Egmond. Horecamakelaar Bergen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag! Voor de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de horeca in het dorp Bergen

Bergen heeft een hoge horecadichtheid, ze hebben namelijk ruim 15 verschillende cafés en restaurants die alle een unieke uitstraling hebben. Een grote variëteit aan restaurants voor een culinaire uitdaging zijn te vinden dichtbij zee. Het hele jaar door bezoeken duizenden mensen het dorp en dat maakt het een populaire toeristenbestemming, mede vanwege de vele stranden en badplaatsen langs de Noordzeekust. Grote bekende evenementen in Bergen zijn de Lichtjes avond, Bourgondische Bergen, caribbean night en het driedaagse Jazz&Sail Festival.

Bergen een cultureel aanbod aan monumenten en voorzieningen. Het kunstenaarsdorp kent vele activiteiten die een bezoek meer dan waard zijn. Met zijn duinen, zee en brede strand vormt Bergen aan Zee een unieke uitvalsbasis voor een zomerse zonnige stranddag of kun je er lekker uitwaaien in de herfst.

Andere bezienswaardigheden in de gemeente Bergen onder andere het Zeeaquarium (Bergen aan Zee), het Auto-Union Museum met een verzameling oldtimers, maar dit museum is nu gesloten, het Museum Kranenburgh voor beeldende kunst, de historische musea Het Sterkenhuis (Bergen) en het Museum van Egmond (Egmond aan Zee). Op de eerste woensdag van augustus is in Bergen de traditionele lichtjesavond, waarbij de inwoners hun tuinen versieren met lampjes.


Opening- en sluitingstijden in de gemeente Bergen

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 03.00 uur.


Onze dienstverlening in de regio Bergen

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren