Gespecialiseerd horecamakelaar in Diemen


Voor de aan- en verkoop van horeca in Diemen

HVAB Horeca Makelaardij kan u bemiddelen bij de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Diemen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en heeft meer dan 26.000 inwoners. Diemen grenst in het noorden aan de gemeente Amsterdam en maakt ook deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Horecamakelaar Diemen? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de horeca in Diemen:

In de stad is er een groot scala aan verschillende culturele restaurants met alle een unieke uitstraling en eigen specialiteit. Diemen heeft een groot treinstation en een eigen hogeschool, daarnaast telt de stad zestien rijksmonumenten. De stad vangt jaarlijks duizenden toeristen op, mede door de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Schiphol. Het ‘Diemer Festijn’ is een jaarlijks terugkerend meerdaags festival in het centrum van Diemen. Er is een kermis en een kramenmarkt, en in een feesttent zijn optredens van Nederlandstalige artiesten. Het is in Diemen verboden prijsacties in de horeca (‘happy hours’ e.d.) te houden waarbij alcoholhoudende drank wordt verkocht die 40% lager is dan de normale prijs in het betreffende bedrijf.

Binnen de gemeentegrenzen liggen naast Diemen en Oud-Diemen ook nog de buurtschappen Over-Diemen en Stammerdijk. Aan de noordzijde van de gemeente ligt het IJmeer. Diemen grenst in het noorden aan de gemeente Amsterdam, in het zuiden aan het tot Amsterdam Zuidoost behorende dorp Driemond, in het oosten aan Muiden en in het westen aan het tot Ouder-Amstel behorende dorp Duivendrecht.


Openingstijden van horecagelegenheden in de stad Diemen

De opening en sluitingstijden van de zijn doordeweeks van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 01.00. Op vrijdagnacht en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 02.00 uur. Sommige horecabedrijven hebben een ontheffing op deze regel en zullen aangepaste sluitingstijden hebben.


Onze dienstverlening in de regio Diemen

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.