Cafetaria verkopen

Cafetaria verkopen:

Wij kunnen u bemiddelen met het (aan)kopen en verkopen van een cafetaria (snackbar) en andere horecabedrijven in Noord-Holland en Flevoland. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in taxaties van cafetaria’s voor de goodwill en inventaris, BOG of de huurwaarde. HVAB Horeca Makelaardij heeft ruim 15 jaar ervaring in de Horeca Makelaardij en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar.  Cafetaria verkopen? Wij bemiddelen u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!

Cafetaria verkopen, de procedure:
Eigenaren van een horecabedrijf hebben momenten in het leven, dat zij moeten of willen besluiten hun zaak te verkopen. Bij HVAB Horeca Makelaardij kunt u terecht voor deskundige kennis en advies om uw bedrijf tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkoop rit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken.

Door ons brede netwerk dat wij in de afgelopen 15 jaar in Noord-Holland en Flevoland hebben opgebouwd kunnen wij uw cafetaria snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers. Daarnaast melden wij uw cafetaria aan op verschillende websites en delen wij berichten via sociale media. Uw cafetaria wordt aangemeld bij:

HVAB.nl: In 2015 is onze website compleet vernieuwd, dagelijks meer dan 200 unieke bezoekers;
VMH horecamakelaars: Alleen VMH leden brengen hier uw horecabedrijf onder de aandacht;
Horecasite.nl: Landelijk het grootste aanbod aan horecabedrijven;
Horecamakelaar.nl: Brengt uw horecabedrijf onder de aandacht in heel Nederland;
Fundainbusiness.nl: Dit is optioneel, indien u hiervoor kiest melden wij uw horecabedrijf aan op Funda in Business;

Daarnaast zijn wij actief op sociale media, met honderden volgers brengen wij uw café snel onder de aandacht bij geïnteresseerde:
Twitter;
Facebook;

Google +;
Linkedin;

Cafetaria (snackbar) aankopen:
De kriebel in de onderbuik tart u al jaren om een besluit te nemen. Blijf ik verder in loondienst werken of wil ik toch m’n eigen zaak. Het blijft één van de moeilijkste punten in je leven. U moet moed en geld hebben. Wanneer dan eindelijk toch de knoop is doorgehakt begint u uw zoektocht naar een passend bedrijf. Wanneer u op de website kijkt, ziet u ons totale actuele aanbod.

De eerste stap, die u kunt doen om het overzichtelijk te maken is met één van onze makelaars contact opnemen voor een gesprek. Zet al uw vragen op papier; dat handelt snel af en dan kunt u niets meer vergeten. Met die opgedane kennis gaat u naar huis en kunt u nu vrij gericht uw keuze maken. U dient alleen zorg te dragen voor de vereiste diploma’s en de geldmiddelen om uw wens in vervulling te doen gaan. Het afwikkelen van de transactie moet kunt u aan uw makelaar overlaten. HVAB Horeca Makelaardij helpt u graag bij het oriënteren en aankopen van uw bedrijf.

Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit:
Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Bewaren