Horecapand verkopen


Horecapand verkopen door heel Noord-Holland en Flevoland

HVAB Horeca Makelaardij is de specialist op het gebied voor de aan- en verkoop en taxaties. Ruim 15 jaar ervaring als horecamakelaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. Voor verkoopbegeleiding en advies bieden, zodat uw horecapand voor de juiste prijs wordt verkocht. horecapand verkopen? Wij werken op basis van: NOCURENO PAY!


Verkoopbegeleiding van A tot Z

Wij begrijpen als geen ander dat het een moeilijke beslissing kan zijn om uw horecapand te verkopen. Het is immers iets waar u veel tijd, passie en inzet aan heeft besteed. Daarom willen wij u graag helpen gedurende dit proces, met onze hulp aan deskundige kennis en advies om zo uw horecapand tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkooprit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken. Voorafgaand aan de verkoop van uw horecapand zijn er 5 stappen die u zullen helpen bij het verkoopproces.

1. Denk goed na over tegen welke voorwaarden u uw horecapand wilt verkopen;
2. Zorg dat er duidelijk afspraken worden gemaakt omtrent de verkoop;
3. Neem geen overhaaste beslissingen;
4. Zorg dat de omgeving/personeel is ingelicht;
5. Schakel professionele hulp in van een horecamakelaar.


Uw horecapand verkopen, ons netwerk

Door onze 15 jaar ervaring in Noord-Holland en Flevoland kunnen wij uw horecapand snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers die wellicht direct geïnteresseerd zijn in uw horecapand. Daarnaast melden wij uw horecapand aan op verschillende websites, zodat uw horecapand ook landelijk op de kaart wordt gezet. Zie hieronder de mogelijkheden:

HVAB.nl: In 2015 is onze website compleet vernieuwd, dagelijks meer dan 200 unieke bezoekers;
VMH horecamakelaars: Alleen VMH leden brengen hier uw horecapand onder de aandacht;
Horecasite.nl: Landelijk het grootste aanbod aan horecabedrijven;
Horecamakelaar.nl: Brengt uw horecapand onder de aandacht in heel Nederland;
Fundainbusiness.nl: Dit is optioneel, indien u hiervoor kiest melden wij uw horecapand hiervoor aan.

Daarnaast zijn wij actief op sociale media, met honderden volgers brengen wij uw horecapand snel onder de aandacht bij geïnteresseerde:
Twitter;
Facebook;

Google +;
Linkedin;


Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren