Gespecialiseerd horecamakelaar Zandvoort


Uw partner in horecazaken in regio Zandvoort

HVAB Horeca Makelaardij is een gespecialiseerd horecamakelaar in de regio Zandvoort voor de aan/verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Zandvoort is een toeristische trekpleister met een schitterend strand en is tevens een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 16.000 inwoners en heeft het station in Zandvoort aan Zee en is het eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem.

Bent u opzoek naar een geschikt horecamakelaar Zandvoort? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Zandvoort

Zandvoort is vooral bekend van het circuit Park Zandvoort, dit is een circuit voor voornamelijk autoraces dat zich in de duinen ten noorden van Zandvoort bevindt, vlak bij aan de zee. In het dorp is het geen probleem om een heerlijk te eten en te genieten van de omgeving. In het dorp is de grootste horecaconcentratie van restaurants te vinden in de omgeving van de Kerkstraat en Haltestraat. Verder zijn er in hetzelfde gebied ook restaurants te vinden op de Boulevard Paulus Loot en Boulevard Barnaart. In de Haltestraat zijn ook de meeste uitgaansgelegenheden voor een leuk avondje stappen.


Openings- en sluitingstijden horecagelegenheden:

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 03.00 uur, na 01.00 mogen er geen bezoekers meer worden binnengelaten. Strandpaviljoens moeten uiterlijk om 24.00 uur gesloten zijn. Er zijn enkele uitzonderingen op deze regeling, voor specificaties verwijs ik u door naar de gemeente.


Onze dienstverlening in de regio Zandvoort

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren