Gespecialiseerd horecamakelaar Zaandam


Landelijke dekking als horecamakelaar Zaandam

Zaandam is een stad met ruim 70.000 inwoners en is onderdeel van de provincie Noord-Holland. De stad is ook wel bekend door de Zaanse Schans is een buurtje in Zaandam, gelegen aan de oostoever van de Zaan. Het is een bekende openluchtattractie met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Voor de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven. Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de stad Zaandam

De stad heeft altijd al iets gehad met eten en horeca, u kunt hier dan ook altijd terecht voor goede restaurants, gezellige cafés en adressen voor kookworkshops en evenementen als ‘Club Culinair’ en ‘SmaakExplosies’. De stad zijn meer dan 100 horecagelegenheden, variëren van cafés, lunchrooms, restaurants en discotheken. Zeer bekende uitgaanpleinen en straten in Zaandam zijn de Hemkade, het Damgebied en de regionaal bekende Klauwershoek. Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan.

Zaandan heeft absoluut niet de structuur van een gewone stad. Eigenlijk bestaat het uit twee parallelle dijken aan weerszijden van de Zaan: Oostzijde en Westzijde. Later ging men haaks hierop paden aanleggen, het veld in, waar de molens stonden. Vooral in de buurt van de Oostzijderkerk heeft enige centrumvorming plaatsgevonden.

De bijnaam van de Zaandammers is galgenzagers, naar het illegaal omzagen van de galgen, waaraan de aanstichters van het turfoproer in 1678 waren opgehangen. Op 21 november 2013 is de vernieuwde binnenstad van Zaandam tweede geworden in de wedstrijd: Beste binnenstad van 2013-2015.


Openings- en sluitingstijden in de stad

De openings en sluitingstijden in stad zijn vanaf 07.00 tot en met 05.00 gedurende de gehele week, doordeweeks wordt hier nog weleens vanaf geweken. Ook zijn er in Zaandam enkele uitzonderingen op deze regels, voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de gemeente.


Onze dienstverlening in de regio Zaandam

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren