Uw horecamakelaar in Wormerveer


Voor horecazaken in de regio Wormerveer

Wormerveer is een dorp en was tot 1974 een zelfstandige gemeente in de provincie Noord-Holland, nu zijn zij een onderdeel van de gemeente Zaanstad. Dit dorp heeft een eigen spoorwegstation, daarnaast wonen er in Wormerveer ruim 11.000 inwoners.

Gespecialiseerd als horecamakelaar in de regio Wormerveer in Noord-Holland en kunnen u helpen met de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Wormerveer

Wormerveer is de juiste locatie voor een lunch, borrel, diner, feestelijke gelegenheid of een gezellig avondje uit. In dit dorp hebben ze een kleurrijk horeca aanbod met veel variatie in de type restaurants. Een leuk evenement dat jaarlijks vele toeristen trekt naar het dorp is de voorjaarsbraderie. De in 1869 in gebruik genomen spoorlijn en de parallel daaraan lopende Provincialeweg enerzijds en de veenstroom de Zaan anderzijds bepalen in zeer sterke mate de topografie van Wormerveer. Tussen de Zaan (gemeentegrens) en de spoorlijn is Wormerveer geheel bebouwd. Naast de spoorlijn ligt een fors onbebouwd weidelandschap, het Guisveld, een beschermd natuurgebied dat onderdeel is van de Westzaner Polder.


De openings- en sluitingstijden van horeca in het dorp

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 03.00 uur.


Onze totale dienstverlening die bestaat uit:

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren