Dé horecamakelaar van Wijk aan Zee


Gespecialiseerd horecamakelaar Wijk aan Zee

Voor aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven door de provincie Noord-Holland. Wijk aan Zee is een dorp dat sinds 1936 deel uitmaakt van de nieuwe gemeente Beverwijk, in de streek Midden-Kennemerland in de provincie Noord-Holland en heeft ruim 2200 inwoners.

Bent u opzoek naar een horecamakelaar Wijk aan Zee? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een echte toeristenplaats met een hoge horecaconcentratie en een schitterend zandstrand. In het dorp zitten veel campings en hotels, jaarlijks verblijven hier duizenden toeristen om te genieten van de omgeving en het veelzijdige horeca aanbod.

Wijk aan Zee is de ideale familiebadplaats door de brede zandstranden en het entertainment langs het strand, maar ook door de unieke fiets en wandelroutes. In dit toeristisch dorp zijn meer dan 25 horecagelegenheden variërend van cafés, restaurants en hotels! het gehele jaar evenementen georganiseerd, van kermis op het weiland tot een bokkentocht door Wijk aan Zee!


Opening- en sluitingstijden in het dorp

e opening en sluitingstijden van diverse horecagelegenheden zijn op zondag tot en met donderdag tot 07.00- 03.00 uur. Op vrijdag en zaterdag mogen bepaalde clubs en kroegen door tot zijn de openingstijden van 07.00- 04.30 uur en worden bezoekers tot 03.00 binnengelaten.


Onze dienstverlening in de omgeving Wijk aan Zee

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren