Gespecialiseerd horecamakelaar Volendam

Uw partner in de regio Volendam

Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Tegenwoordig is het dorp een plaats met zo’n 22.000 inwoners. HVAB Horeca Makelaardij bemiddelt u graag bij de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Ook voor advies! Wij werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Volendam

Volendam trekt jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers, behalve toeristen en dagjesmensen zijn er ook steeds meer vrienden, families, collega’s of zakelijke relaties. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken kan brengen.

Op De Dijk vindt u diverse goede restaurants zoals u van een vissersdorp mag verwachten zijn de vis-specialiteiten altijd vers en van hoge kwaliteit. Maar als u even de tijd neemt om langs de restaurants te lopen en een blik op de kaart te werpen, zult u zien dat er verrassend veel variatie te vinden is in het horeca aanbod. Volendam telt in totaal meer dan 80 restaurants, cafés en horeca gelegenheden. De twee grootste evenementen waar iedereen in Volendam naar uitkijkt zijn de kermis en “Het Volendammer weekend”.


Opening- en sluitingstijden in Volendam

De opening en sluitingstijden van de zijn doordeweeks van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 01.00. Op vrijdag op zaterdag en van zondag op maandag zijn de sluitingstijden om 02.00 en van zaterdag op zondag tussen 02.30. Sommige horecabedrijven hebben een ontheffing op deze regel en zullen aangepaste sluitingstijden hebben.


Onze dienstverlening in Volendam

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren