Gespecialiseerd horecamakelaar in Schagen


Verkoopbegeleiding van A tot Z

Schagen is een stad dat is gelegen in de gelijknamige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente heeft in totaal ruim 45.000 inwoners en ligt in de regio West-Friesland. Wij zijn gespecialiseerd als horecamakelaar Schagen in Noord-Holland en kunnen u helpen met de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Op zoek naar een betrouwbaar en deskundig horecamakelaar Schagen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag!


Informatie over de horeca in de stad Schagen

Schagen is een van oudsher bestaande gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland, sinds 2013 de naam van een fusiegemeente die bestaat uit de voormalige gemeenten Schagen, Zijpe en Harenkarspel. De gemeentehuizen van Tuitjenhorn en Schagen zijn in gebruik door de fusiegemeente. Het gemeentebestuur is gevestigd in het gemeentehuis aan de Laan in Schagen.

Er zijn maar weinig plekken waar zoveel horeca vlakbij elkaar te vinden is. De stad heeft een veelzijdig horeca aanbod en dat zorgt ervoor dat iedereen hier terecht kan. Als markant herkenningspunt van Schagen wordt de Grote Kerk aan de Markt gezien. Aan de markt is een hoge horecadichtheid, de horeca hier varieert van cafés tot restaurants en trekt in de weekenden veel uitgaanspubliek vanuit Schagen en omstreken.

De inwoners van Schagen worden als vanouds “Schagenezen” genoemd, behalve als “Skagen” wordt ook vaak naar Schagen verwezen met de titel “Magnusveste”. Als grootste kern in een regio vol kleine dorpen en gehuchten is Schagen een belangrijk regionaal centrum. Niet alleen de markt op donderdag trekt een groot publiek; met name de vele feesten die door het jaar heen in de stad georganiseerd worden trekken bekijks. Dit is de legendarische ridder Magnus van Schagen, die aan de kruistochten zou hebben deelgenomen en de Haarlemmers en Keulenaren in 1219 zou hebben geholpen Damiate te veroveren.


Openings- en sluitingstijden van horecagelegenheden in Schagen

De opening en sluitingstijden van horeca zijn doordeweeks van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 02.00. Op vrijdag van 08.00 tot 03.00 en op zaterdag van 08.00 tot 05.00.


Onze dienstverlening in de regio Schagen

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren