Gespecialiseerd horecamakelaar Purmerend

Eerlijk en deskundig regio Purmerend

Purmerend is een stad en valt onder de gemeente regio Waterland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad heeft meer dan 80.000 inwoners en valt onder de Stadsregio Amsterdam.

Wij zijn met name werkzaam in de provincies Noord-Holland en Flevoland, bij ons kunt u terecht voor de aankoop, verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Ben u opzoek naar een gespecialiseerd horecamakelaar in Purmerend? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Purmerend

Purmerend heeft een rijke hoeveelheid horecagelegenheden variërend van eetcafés tot top restaurants. In de stad zijn meer dan 50 verschillende restaurants en diverse cafés en uitgaansgelegenheden. De Koemarkt is voor veel bezoekers een begrip om in het weekend uit te gaan of juist voor anderen dé plek om lekker een hapje te eten en te genieten van de sfeer en ambiance op het plein. Op de Koemarkt in Purmerend vinden ook alle grote evenementen plaats zoals de kermis, de zomerse braderie en het grote evenement “Purmerend onder Stoom”.


Openings- en sluitingstijden in de stad

De opening en sluitingstijden van de horecagelegenheden  zijn van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 01.00. Op vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 04.00, op deze dagen kunnen bezoekers tot 03.00 naar binnen.


Onze dienstverlening in de regio Purmerend

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.