Gespecialiseerd horecamakelaar Medemblik


Betrouwbare partner voor horecabedrijven

Medemblik is een stad in de gelijknamige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt in West-Friesland aan het IJsselmeer en heeft ruim 8500 inwoners. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland, het verkreeg in 1289 namelijk stadsrechten. Midden in alle rust en uitgestrektheid ligt Medemblik, de oudste stad van West-Friesland. De stad heeft met het Regatta Center een watersportcentrum met internationale allure waar nationale – en internationale zeilwedstrijden worden georganiseerd.

Ons kantoor in Noord-Holland is te vinden in de directe omgeving van Alkmaar, wij bemiddelen de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Bent u opzoek naar een horecamakelaar in Medemblik? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over het pittoreske Medemblik

Lekker een terrasje pakken, gezellig en smaakvol dineren of een borrel pakken in een café, de horeca hier biedt voor iedere wens een mogelijkheid. Deze plek heeft meer dan 30 horecagelegenheden zoals cafés, restaurants, B&B, hotels en uitgaansgelegenheden, daarnaast staat Medemblik bekend om de geweldige havens. Met drie havens welke alle direct verbonden zijn met het IJsselmeer heeft Medemblik een absoluut unieke ligging, het centrum van de oude stad wordt omringd door historische panden en gevels.

Bekende horecagebieden in Medemblik zijn aan de Nieuwstraat, de Kaasmarkt en de horecagelegenheden rondom de havens. Jaarlijks wordt de kermis druk bezocht, hier komen alle omringende steden op afkomen, daarnaast is de Bokkentoer en de harddraverij erg populair.


Openingstijden en sluitingstijden van de horeca in Medemblik

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 02.00. Op vrijdagnacht en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 04.00 uur, bezoekers mogen worden binnengelaten tot 01.00 uur. Er zijn enkele uitzonderingen op deze regeling.


Onze dienstverlening in de omgeving van Medemblik

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren