Gespecialiseerd horecamakelaar in Hoorn


HVAB Horeca Makelaardij is dé partner in horecazaken voor de regio Hoorn

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven. Hoorn is zowel een stad als een gemeente en ligt in de regio West-Friesland, in de provincie Noord-Holland. In de stad wonen ruim 71.000 mensen, de stad ligt ongeveer 40 kilometer ten noorden van Amsterdam, aan het Markermeer. Horecamakelaar Hoorn? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Aan- en verkoop begeleiding in Hoorn

Hoorn heeft een verrassende variatie aan leuke restaurant, waarvan de meeste eetgelegenheden te vinden zijn in de binnenstad. Maar ook daarbuiten zijn verrassend goede restaurants te vinden! In totaal zijn er in de stad meer dan 70 verschillende restaurants te vinden met allerlei verschillende horecaconcepten. Daarnaast beschikt Hoorn over veel cafés, clubs en discotheken die alle een verrijking zijn voor de stad. Een echte eyecatcher is de historische haven van Hoorn waar u heerlijk kunt lunchen, dineren of borrelen in verschillende horecagelegenheden.

De stad Hoorn kent maar liefst vier musea. Het Westfries Museum laat het verre verleden van de stad zien, terwijl het Museum van de Twintigste Eeuw een feest van herkenning is voor de oudere jongeren onder ons. Met de Stoomtram Hoorn-Medemblik reist u in de tijd. Ook het Affichemuseum is de moeite waard. De geschiedenis ziet u niet alleen in het oude centrum, maar natuurlijk ook aan de haven. Het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De zeilen worden gehesen, het dek gezwabberd en je ruikt nog bijna de specerijen die de VOC meenam van zijn reizen uit het Verre Oosten. Uiteraard kun u hier uitermate goed op een terrasje zitten; er is tenslotte genoeg te zien op en rond het water.


Openingstijden van horecagelegenheden in Hoorn

De opening en sluitingstijden van diverse horecagelegenheden in Hoorn zijn van 07.00- 03.00 uur, bezoekers worden binnengelaten tot 02.00. Hoorn is zeer gewild bij toeristen en dagjesmensen, het maakt niet uit in welk seizoen en bij welk weertype je Hoorn bezoekt. In deze bruisende stad aan het Markermeer valt altijd wel iets te beleven. Jaarlijks genieten tienduizenden toeristen van de horecastad Hoorn, het kloppend hart van West-Friesland. De Hoornse Stadsfeesten worden elk jaar het 3e weekend van juni georganiseerd. Drie dagenlang kunnen de duizenden bezoekers gratis genieten van zang, dans, kunst en cultuur op diverse binnen- en buitenpodia. De Hoornse kermis trekt ongeveer 50.000 mensen per dag. Op de laatste dag van de kermis, de derde maandag in augustus, wordt elk jaar Lappendag gehouden, winkels gaan die dag tussen 6 en 8 uur ’s morgens open en in een aantal straten staat een markt.


Onze dienstverlening in de regio Hoorn

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren