Gespecialiseerd horecamakelaar Hoofddorp


De partner voor de aan- en verkoop van horeca in de omgeving Hoofddorp

Wij zijn voornamelijk actief in geheel Noord-Holland en Flevoland, wij kunnen u bemiddelen bij de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven. Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer, de plaats heeft ruim 70.000 inwoners. De verwachtingen zijn dat Hoofddorp in 2020 ruim 90.000 inwoners heeft, dit komt vooral door de nieuwbouwwijken die in het zuiden en westen van Hoofddorp gepland zijn. Wij werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie en evenementen in Hoofddorp

Hoofddorp heeft een rijkelijk aanbod aan schitterende horecagelegenheden, voor een simpele hap of juist een culinair avondje eten. Hoofddorp is een vrij jonge plaats en heeft daardoor weinig historische gebouwen. Hoofddorp kende in 2008 ruim 26 gemeentelijke, provinciale en rijksmonumenten. Hoofddorp heeft acht rijksmonumenten Ook voor een avondje uit in de stad zitje hier helemaal goed, met meer dan 70 verschillende horecagelegenheden is hier voor ieder wat wils. Naast de verschillende kroegen heeft hoofddorp twee casino’s en podium Duyker, dit poppodium maakt deel uit van het nieuwe Cultuurgebouw en verzorgt een breed aanbod bestaande uit (dance)feesten en live concerten.

In Hoofddorp vindt een aantal jaarlijks terugkerende evenementen plaats:

  • Concours Hippique – Paardenevenement in het Haarlemmermeerse Bos;
  • Mysteryland- Dancefestival, sinds 2003 op het voormalige Floriadeterrein;
  • MeerLive – Muziekevenement in het centrum;
  • MeerJazz – Jazzfestival in het centrum;
  • MeerBeatz – Dance Festival op Sportpark Toolenburg;
  • Haarlemmermeer Culinair – Evenement waarbij restaurants uit Hoofddorp en omgeving zich presenteren op het Van Stamplein;
  • Oogstweek – Meerdaags evenement, georganiseerd door verschillende boerderijen uit Hoofddorp en omgeving;

Openingstijden van horecagelegenheden in Hoofddorp

Op grond van artikel 2:29 van de Apv gelden voor de verschillende soorten horecabedrijven de volgende openings- en sluitingstijden, alcoholvrije horeca-inrichtingen, die geen drank verkopen om mee te nemen (bijv. snackbar) mogen onbeperkt geopend zijn. Alcoholvrije horecabestemmingen die bijvoorbeeld blikjes bier verkopen om mee te nemen mogen van 07:00 tot 22:00 uur geopend zijn. Alcohol schenkende commerciële horeca-inrichtingen met geldige drank- en horecavergunning mogen dagelijks van 07:00 tot 02:00 uur bezoekers toelaten. Na 02.00 mogen deze in overleg met de gemeente in de weekenden open blijven tot 03.00 en 04.00 uur.


Onze dienstverlening in de regio Hoofddorp

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.