Gespecialiseerd horecamakelaar Hilversum


HVAB Horecamakelaardij uw partner in horecazaken in de regio Hilversum

Wij zijn te vinden in de provincies Noord-Holland en Flevoland en kunnen u bemiddelen bij de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven.

Hilversum is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente Hilversum heeft meer dan 86.000 inwoners, de gemeente duidde zichzelf ook aan als ’tuinstad’ vanwege de vele tuinen, en vanwege het relatief grote aantal villa’s, als ‘villadorp’. Inmiddels staat Hilversum juist bekend als mediastad. De stad ligt op de zanderige, heuvelachtige delen van het Gooi, en heeft een station aan de Gooilijn (Amsterdam / Schiphol – Amersfoort). Horecamakelaar Hilversum? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Hilversum

Hilversum staat onder andere bekend om het Media Park, dit is een bedrijventerrein in Hilversum waar veel televisie- en radioproducties worden gemaakt. Behalve radio- en televisiestudio’s herbergt het Media Park ook veel toeleveringsbedrijven voor de media.De stad is erg gezellig, om even wat te eten of om uit te gaan. Dit komt door het veelzijdig horeca aanbod. Er zijn verschillende restaurants, terrassen, clubs en dansgelegenheden. Maar ook voor een voorstelling in het filmtheater of de Vorstin kunt u hier terecht. Ook een dagje winkelen een complete belevenis! Bekende evenementen in Hilversum zijn de jaarlijkse kermis, het gooi bevrijd festival en Hilversum Alive.

Industrie en bedrijven zijn geconcentreerd op enkele terreinen: rond de Oude Haven, op de Industrieterreinen Kerkelanden en Zeverijn in het zuidwesten, Arena in het zuidoosten, en op enkele terreinen ten oosten van de spoorlijn tussen Bussum en Utrecht. Naast mediabedrijven zijn andere bedrijven met het hoofdkantoor in Hilversum onder andere Nike, Vedior en Oxxio.


Opening- en sluitingstijden van horecagelegenheden in Hilversum

Hilversum heeft verschillende regels omtrent opening en sluitingstijden. Zo mag een nachtzaak geopend zijn tot 04:00 uur en vrijdagnacht en zaterdagnacht tot 05:00 uur, nachtzaken mogen pas na 20:00 uur geopend zijn. Voor cafés, snackbars, shoarmazaken, etc. Deze bedrijven kunnen ontheffing krijgen om door de week tot 01:00 uur geopend te mogen zijn en tot 02:00 uur / 03:00 uur in het weekend. Restaurants kunnen ontheffing krijgen tot 01:00 uur.


Onze dienstverlening in de regio Hilversum

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.