Uw horecamakelaar regio Heerhugowaard


HVAB Horeca Makelaardij voor de aan- en verkoop van BOG of exploitaties in Heerhugowaard

Heerhugowaard is een stad en gemeente in de regio West-Friesland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Deze stad heeft ruim 50.000 inwoners, in de jaren zeventig was Heerhugowaard zelfs de snelst groeiende gemeente van Nederland.  Ons kantoor ligt in de rook van Heerhugowaard en hebben als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland. Wij  werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in Heerhugowaard

Op het gebied van cultuur, entertainment en horeca Heerhugowaard veel te bieden, voor een heerlijk avondje uiteten of even lekker borrelen kunt het beste naar het Coolplein. Naast een veelzijdig horeca aanbod kunt u hier ook heen voor kunst en cultuur, een bioscoop of een avondje lekker bowlen. Heerhugowaard heeft ruim 20 verschillende restaurants en ruim 10 verschillende cafés en discotheken. Bekende jaarlijks terugkerende evenementen zijn de kermis aan het Raadshuisplein, het Coolplein festival en het Greener festival in het park van Luna.

De Noord is voor een groot gedeelte nog een losliggend dorp, alleen het zuiden is opgegaan in Heerhugowaard. Ook andere buurtschappen worden langzaam steeds meer opgenomen in Heerhugowaard. Butterhuizen is daar een goed voorbeeld van. Middenwaard, het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Momenteel wordt dit winkelcentrum uitgebreid en gemoderniseerd, na de verbouwingen zal het centrum ruim 150 winkels huisvesten.


Openingstijden van horecagelegenheden in Heerhugowaard

De opening en sluitingstijden van de horecagelegenheden zijn van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdag zijn de sluitingstijden om 04.00, en voor terrassen geldt dat ze open mogen blijven tot 01.00.


Onze dienstverlening in de regio Heerhugowaard

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren