Uw horecamakelaar in Den Helder


Aan- en verkoopbegeleiding in Den Helder

Wij als horecamakelaar Den Helder kennen de stad als geen ander, de stad is de noordelijkste gemeente op het vasteland van de Nederlandse provincie Noord-Holland. In de stad zelf wonen ruim 45.000 mensen, met de dorpen in de directe omgeving loopt dit aantal op tot boven de 50.000.

Wij zijn een gespecialiseerd horecamakelaar in de regio Den Helder te Noord-Holland. Wij bemiddelen onze klanten bij de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven en panden. Opzoek naar een betrouwbaar horecamakelaar in de regio Den Helder? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de horeca in de stad Den Helder:

In Den Helder ligt de belangrijkste marinebasis van Nederland en is ook een belangrijk knooppunt in de offshore-activiteiten. Deze stad heeft veel hotels, restaurants en cafés waar vooral in zomer veel toeristen op afkomen. Den Helder heeft een ouderwets gezellige “Helderse Binnenstad” waar veel horecagelegenheden zich bevinden en de terrassen in de zomer uitstaan. De jaarlijkse Lente bockbiertocht is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder de echte Helderse binnenstad-evenementen en wordt iedere keer drukbezocht.

In de stad ligt de belangrijkste marinebasis van Nederland. Den Helder is ook een belangrijk knooppunt in de offshore-activiteiten op het Nederlandse deel van de Noordzee. Niet alleen is vliegveld het belangrijkste knooppunt voor personenvervoer van en naar productieplatforms, ook komen er veel pijpleidingen aan land en is er een grote gas behandelingsinstallatie van de NAM.

De stad heeft ook een aantal 19e-eeuwse kerken en opvallende gebouwen. Een deel van Den Helder is een beschermd stadsgezicht en in de gemeente staan verscheidene gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten. Voorbeelden zijn de Stelling Den Helder, Fort Kijkduin, de Oude Rijkswerf Willemsoord en de vuurtoren de Lange Jaap.


Openingstijden van de horecagelegenheden in Den Helder:

Opening en sluitingstijden van de horeca zijn doordeweeks van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdag van 08.00 tot 04.00, uiteraard wordt er wel onderscheid gemaakt tussen het type horeca.


Onze dienstverlening in de regio Den Helder

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.