Gespecialiseerd horecamakelaar Castricum


Dé horecamakelaar van Castricum

HVAB Horeca Makelaardij kan u bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Castricum is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland en de gemeente telt ruim 34.000 inwoners. De gemeente maakt deel uit van samenwerkingsregio Kennemerland en beschikt over een eigen spoorwegstation. Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie de horeca in Castricum

Het dorp kent een heeft veel toerisme dankzij de gunstige ligging, het heeft namelijk duinen en strand. Zo is er een strand bij Bakkum en Castricum aan Zee, de camping in Bakkum was jarenlang de toevluchtsoord voor Amsterdammers. Het dorp heeft ruim 40 verschillende restaurants, cafés, hotels en uitgaansgelegenheden, waar ook veel mensen buiten het dorp op afkomen. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteit plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Castricum en omgeving bruist. Van de ongerepte natuur tot de gezelligheid van de grote steden – in omgeving Castricum vindt u het allemaal. Klik hier en zie de verschillende evenementen en feesten die zich de komende periode in Castricum afspelen.

Castricum kent een sterke toerismesector, dankzij haar ligging. Het heeft duinen en strand bij Bakkum en Castricum aan Zee. De camping in Bakkum gold lang als toevluchtsoord voor Amsterdammers. Er is daarnaast watersport op het Alkmaardermeer bij Akersloot. De bollenvelden met Hortus Bulborum in Limmen zijn daarnaast een attractie. De tuinbouw en vooral de teelt van bloembollen in Limmen bestaat sinds circa 1900. Een groot deel van de inwoners van Castricum zijn echter forenzen naar Amsterdam.


Openingstijden- en sluitingstijden in Castricum

De opening en sluitingstijden van de zijn doordeweeks van zondag tot en met donderdag van 09.00 tot en met 01.00. Op vrijdagnacht en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 02.30 uur.


Onze dienstverlening in de regio Castricum

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren