Uw horecamakelaar in Badhoevedorp


Dé partner voor de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven in de regio Badhoevedorp

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de Nederlandse provincie Noord-Holland met in ruim 12.000 inwoners. Horecamakelaar Badhoevedorp? HVAB Horeca Makelaardij bemiddeld en adviseren u graag! Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de horeca in Badhoevedorp

In dit dorp zijn diverse horecagelegenheden die variëren van cafés, restaurants en hotels. Het dorp is eigenlijk ontstaan zodat de werknemers van het nabijgelegen Schiphol huisvesting worden geboden. Dwars door Badhoevedorp loopt de A9, die daar is aangelegd in de jaren zestig van de twintigste eeuw. Er zijn al vele jaren plannen om deze rijksweg ten zuiden van Badhoevedorp om te leggen. Daardoor verdwijnt de doorsnijding van het dijklichaam, om het dorp weer tot één geheel te maken en te ontlasten. Deze omlegging werd definitief na een besluit in de gemeenteraad van Haarlemmermeer op 20 oktober 2000. Aan de zuidoostkant van Badhoevedorp kruist de A9 de A4 bij het knooppunt Badhoevedorp. Langs Badhoevedorp loopt tevens de N232, lokaal beter bekend als de Schipholweg.

Badhoevedorp kent onder andere twee grote bekende industrieterreinen, waar vooral bedrijven gevestigd zijn en geen fabrieken: de Jan van Gentstraat en het industrieterrein aan de Schipholweg. Het winkelcentrum van Badhoevedorp bevindt zich aan de Sloterweg en het Lorentzplein. Het dorp heeft drie supermarkten en twee banken. Verder heeft Badhoevedorp twee drogisterijen, twee apotheken en een openbare bibliotheek.


Opening- en sluitingstijden van horecagelegenheden in Badhoevedorp

De opening en sluitingstijden van diverse horecagelegenheden in zijn op donderdag, vrijdag, zaterdag en woensdag 07.00- 04.00 uur, waarvan een aantal een vergunning tot 06.00 hebben. Op zondag, maandag en dinsdag zijn de openingstijden van 07.00- 02.00 uur.


Onze dienstverlening in de regio Badhoevedorp

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren