Horecamakelaar in de stad Amstelveen


Voor de aan- en verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven in de omgeving Amstelveen.

Deze stad is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De bebouwde kom grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol en telt circa 80.000 inwoners. Horecamakelaar Amstelveen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Informatie over de binnenstad en het stadshart Amstelveen

Even gezellig wat drinken, lekker lunchen tijdens het shoppen of met vrienden of familie uiteten. In Amstelveen is een ruim en divers aanbod aan cafés, lunchrooms en restaurants. Bij zonnestralen kunt u genieten op de zonnige terrassen van het Stadsplein. Deze schitterende stad biedt meer dan 100 horecagelegenheden, van top cafés tot Michelin restaurants. In de gemeente zijn er een aantal rijksmonumenten zoals de buitenplaats Wester-Amstel, de molen De Dikkert en het kantoorgebouw Van Leer.

Het Museum Jan van der Tog is het eerste museum binnen de gemeente dat zich richt op moderne en hedendaagse kunst is. Deze is gelegen nabij het winkelcentrum Stadshart Amstelveen is het Cobra Museum gevestigd. In de binnentuin van het museum is een Japanse kiezeltuin ingericht door Tajiri. Verder is er de openbare bibliotheek aan het Stadsplein, in hetzelfde gebouw is ook een galerie met kunstuitleen gevestigd.

Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote, bekende namen zoals de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti, G-Star Women, Van Gils, Starbucks en Superdry.In 2013 is Stadshart Amstelveen door de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend.  Naast de vele winkels is er een uitgebreid aanbod aan horeca en cultuur, zoals P60, Schouwburg Amstelveen, Cinema Amstelveen en het Cobramuseum. Stadshart Amstelveen is elke zondag geopend.


Openings- en sluitingstijden van horeca in Amstelveen

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 03.00 uur, na 01.00 mogen er geen bezoekers meer worden binnengelaten.

Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit:
Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Bewaren