Top object

Strandpaviljoen aan het Kennemerstrand IJmuiden

VMH5-2605
Vraagprijs exploitatie: € 1.350.000,-

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Strandpaviljoen met een jaarrond exploitatie op een prachtige locatie aan het Kennemerstrand van IJmuiden.

Type Horeca:   
Strandpaviljoen

Soort/locatie:
Het betreft hier de jaarrond exploitatie met de inventaris, goodwill en opstallen. Op een unieke locatie op de commerciële zone aan het strand van IJmuiden.

Bestemming:
Enkel bestemming Horeca

Strandpacht
Circa € 14.000, – per jaar.

Website:           
http://www.paviljoenzeezicht.nl

Omschrijving object:
Dit schitterende strandpaviljoen is gelegen aan het Kennemerstrand in IJmuiden. Het uitzicht op de zeesluizen en de Marina Seaport IJmuiden maakt dit tot één van de uniekste plekken van de Noord-Hollandse kust.

Het bedrijf heeft een jaarrond vergunning en kan dus in de wintermaanden ook worden geëxploiteerd. Het bestaat uit een sfeervol restaurant over de hele breedte van het paviljoen met daarachter een grote keuken, opslag en een kleine ruimte voor feesten en partijen. Onder het paviljoen bevindt zich een Beachclub en een evenementen & sportbureau. Vanuit daar worden allerlei strandactiviteiten georganiseerd als Kitesurfen, beachvolleybal en strandzeilen georganiseerd. Op een kleine 25 meter voor het strandpaviljoen staat een strandcounter waar vanuit Take-away en kleine snacks & dranken worden verkocht. Mede door de covid-19 is dit een welkome aanwinst.

In de huidige bedrijfsvoering is het paviljoen van april tot en met september dagelijks geopend, in de wintermaanden van oktober tot en met maart alleen open voor besloten feesten en op vrijdag tot en met zondag.

Dit strand is inmiddels al een aantal jaren uitgeroepen tot een van de schoonste stranden van Nederland met drie blauwe vlaggen. Dit is een internationale beoordeling die in Nederland erg belangrijk is. Op dit stuk strand zijn slechts 4 paviljoens actief,  jaarlijks komen hier duizenden bezoekers uit de gehele regio en groot Amsterdam op af. Daarnaast is IJmuiden een graag bezochte plek voor de toeristen.

Indeling van het bedrijf:
Een groot restaurant over de gehele breedte van het paviljoen. Ruime terrassen voor het restaurant en aan de rechter zijkant die doorlopen naar een privé/ afgesloten gedeelte voor besloten feesten en partijen. Gescheiden toiletgroepen en een ruime opslag met koel en vriesruimte. Onder het Paviljoen bevindt zich een sfeervolle beachclub waar eveneens besloten feesten en partijen georganiseerd kunnen worden. Ook hier een aantal grote magazijnen en opslag plekken en eigen toiletgroepen. Voor het paviljoen is een groot privé strand waar in de zomermaanden strandbedden staan.

Personeel:
Op aanvraag

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week 365 dagen per jaar

Parkeerruimte:
Op circa 350 m afstand betaald parkeren

Strandhuisjes:                                                                
N.V.T.

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen Grolsch Brouwerijen verder N.V.T.

Leveranciersverplichting:
Koffie, verder niet van toepassing.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Soort:
Strandpaviljoen/ IJssalon

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
IJmuiden

Prijs Inv/GW:
€ 1.350.000,-

Perceeloppervlakte:
1113 m2

Bedrijfsoppervlakte:
500 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Nee

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens