Strandpaviljoen verkopen


Strandpaviljoen verkopen aan de Noord-Hollandse kust

Wij kunnen u bemiddelen bij uw strandpaviljoen aankopen, verkopen of taxeren. Ons kantoor heeft ruim 15 jaar ervaring als horecamakelaar en zijn gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. Wij kunnen u gedurende het verkoopproces begeleiding en advies bieden, zodat uw strandpaviljoen voor de juiste prijs wordt verkocht. strandpaviljoen verkopen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Strandpaviljoen verkopen, het verkoopproces

Wij begrijpen als geen ander dat het een moeilijke beslissing kan zijn om uw strandpaviljoen te verkopen. Het is immers iets waar u veel tijd, passie en inzet aan heeft besteed. Daarom willen wij u graag helpen gedurende dit proces, met onze hulp aan deskundige kennis en advies om zo uw strandpaviljoen tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkooprit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken. Voorafgaand aan de verkoop van uw strandpaviljoen zijn er 5 stappen die u zullen helpen bij het verkoopproces:

1. Denk goed na over tegen welke voorwaarden u uw horecabedrijf wilt verkopen;
2. Zorg dat er duidelijk afspraken worden gemaakt omtrent de verkoop;
3. Neem geen overhaaste beslissingen;
4. Zorg dat de omgeving/personeel is ingelicht;
5. Schakel professionele hulp in van een horecamakelaar.


Strandpaviljoen verkopen, ons verkoopnetwerk

Wij kunnen uw strandpaviljoen snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers . Daarnaast melden wij uw strandpaviljoen aan op verschillende websites en delen wij berichten via sociale media. Uw strandpaviljoen wordt aangemeld bij:

HVAB.nl: In 2015 is onze website compleet vernieuwd, dagelijks meer dan 200 unieke bezoekers;
VMH horecamakelaars: Alleen VMH leden brengen hier uw strandpaviljoen onder de aandacht;
Horecasite.nl: Landelijk het grootste aanbod aan horecabedrijven;
Horecamakelaar.nl: Brengt uw strandpaviljoen onder de aandacht in heel Nederland;
Fundainbusiness.nl: Dit is optioneel, indien u hiervoor kiest melden wij uw strandpaviljoen aan op Funda in Business;

Daarnaast zijn wij actief op sociale media, met honderden volgers brengen wij uw strandpaviljoen snel onder de aandacht bij geïnteresseerde:

Twitter;
Facebook;

Google +;
Linkedin;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren