Snackbar/ cafetaria verkopen


Snackbar-/ Cafetaria verkopen in de regio Noord-Holland en Flevoland

Wij zijn specialist op het gebied van snackbar aan- en verkopen en horecataxaties. Met ruim 15 jaar ervaring als horecamakelaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. Wij kunnen u gedurende het verkoopproces begeleiding en advies bieden, zodat uw snackbar voor de juiste prijs wordt verkocht. Snackbar verkopen? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Het verkoopproces van A tot Z

Wij begrijpen als geen ander dat het een moeilijke beslissing kan zijn om uw snackbar te verkopen. Het is immers iets waar u veel tijd, passie en inzet aan heeft besteed. Daarom willen wij u graag helpen gedurende dit proces, met onze hulp aan deskundige kennis en advies om zo uw snackbar tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkooprit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken. Voorafgaand aan de verkoop van uw snackbar zijn er 5 stappen die u zullen helpen bij het verkoopproces:

1. Denk goed na over tegen welke voorwaarden u uw snackbar wilt verkopen;
2. Zorg dat er duidelijk afspraken worden gemaakt omtrent de verkoop;
3. Neem geen overhaaste beslissingen;
4. Zorg dat de omgeving/personeel is ingelicht;
5. Schakel professionele hulp in van een horecamakelaar.


Snackbar verkopen, ons verkoopnetwerk

Wij willen uw Snackbar snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers. Daarnaast melden wij uw Snackbar/cafetaria aan op verschillende websites en delen wij berichten via sociale media. Uw snackbar wordt aangemeld bij:

HVAB.nl: In 2015 is onze website compleet vernieuwd, dagelijks meer dan 200 unieke bezoekers;
VMH horecamakelaars: Alleen VMH leden brengen hier uw horecabedrijf onder de aandacht;
Mijnhorecaplein.nl;
Horecasite.nl;
Horecamakelaar.nl;
Fundainbusiness.nl.

Daarnaast zijn wij actief op sociale media, met honderden volgers brengen wij uw snackbar snel onder de aandacht bij geïnteresseerde:
Twitter;
Facebook;

Google +;
Linkedin;


Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren