IJssalon verkopen


Specialist in de aan- en verkoop van IJssalons

Wij kunnen u helpen met uw IJssalon verkopen de regio Noord-Holland en Flevoland, daarnaast zijn wij specialist op het gebied van IJssalon taxaties. Met ruim 15 jaar ervaring als horecamakelaar zijn wij gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. Wij kunnen u gedurende het verkoopproces begeleiding en advies bieden, zodat uw IJssalon voor de juiste prijs wordt verkocht. IJssalon verkopen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


IJssalon verkopen, het verkoopproces van A tot Z:

Wij begrijpen als geen ander dat het een moeilijke beslissing kan zijn om uw IJssalon te verkopen. Het is immers iets waar u veel tijd, passie en inzet aan heeft besteed. Daarom willen wij u graag helpen gedurende dit proces, met onze hulp aan deskundige kennis en advies om zo uw IJssalon tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkooprit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken. Voorafgaand aan de verkoop van uw IJssalon zijn er 5 stappen die u zullen helpen bij het verkoopproces:

1. Denk goed na over tegen welke voorwaarden u uw IJssalon wilt verkopen;
2. Zorg dat er duidelijk afspraken worden gemaakt omtrent de verkoop;
3. Neem geen overhaaste beslissingen;
4. Zorg dat de omgeving/personeel is ingelicht;
5. Schakel professionele hulp in van een horecamakelaar.


IJssalon verkopen, ons verkoopnetwerk:

Door onze 15 jaar ervaring in Noord-Holland en Flevoland kunnen wij uw IJssalon snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers die wellicht direct geïnteresseerd zijn in uw IJssalon. Daarnaast melden wij uw IJssalon aan op verschillende websites en delen wij berichten via sociale media. Uw IJssalon wordt aangemeld bij:

HVAB.nl: In 2015 is onze website compleet vernieuwd, dagelijks meer dan 200 unieke bezoekers;
VMH horecamakelaars: Alleen VMH leden brengen hier uw horecabedrijf onder de aandacht;
Mijnhorecaplein.nl;
Horecasite.nl;
Horecamakelaar.nl;
Fundainbusiness.nl.

Daarnaast zijn wij actief op sociale media, met honderden volgers brengen wij uw IJssalon snel onder de aandacht bij geïnteresseerde:
Twitter;
Facebook;

Google +;
Linkedin;


Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren