Gespecialiseerd horecamakelaar IJmuiden


Aan- en verkoopbegeleiding van A tot Z in de regio IJmuiden

HVAB Horeca Makelaardij kan u bemiddelen bij de aan/verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad IJmuiden heeft ruim 48.000 inwoners en ligt tussen de natuurgebieden, meren, duinen, de zee en het bos. Horecamakelaar IJmuiden? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca in de stad IJmuiden

IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad in omringd door natuurgebieden en meren in duin en bos. IJmuiden heeft vier havens, de visafslag, de haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden, een haven voor de recreatievaart. Dit maakt IJmuiden na Rotterdam en Amsterdam de derde haven van Nederland en teven de grootste vissershaven van Nederland.

IJmuiden heeft een hoge horecaconcentratie met meer dan 50 horecagelegenheden die variëren van restaurants, cafés en hotels. Ieder jaar zijn er een aantal terugkerende evenementen zoals de braderie, havenfestival IJmuiden en PreSail in de IJmond. Veel toeristen bezoeken IJmuiden vanwege het Noordzeekanaal, het aantrekkelijke grote strand en de immense constructies van het sluizencomplex.

In april 2009 koos de Velsen een centrumplan voor het stadscentrum IJmuiden. De Lange Nieuwstraat zou een koopgoot krijgen, die te vergelijken is met de Coolsingel in Rotterdam. Het centrum moest begin 2014 worden opgeleverd. Diverse winkelketens gaven aan een nieuw filiaal in het nieuwe stadshart te willen openen. In juni 2011 ging het plan in deze vorm echter van tafel en werd het terugverwezen naar de tekentafel.


Openingstijden van horecagelegenheden in IJmuiden

Indien een horecaondernemer een convenant met de gemeente heeft gesloten, kan de burgemeester ontheffing verlenen van de sluitingstijdenregeling. Dit betekent dat bezoekers tot 02.00 binnen gelaten mogen worden en het daarna aan de ondernemer is wanneer de kroeg sluit. Terrassen mogen zomers tot 23.00 openblijven.


Onze dienstverlening in de regio IJmuiden

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
– Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren