Gespecialiseerd horecamakelaar Enkhuizen


Dé gespecialiseerd partner in horecazaken voor de regio Enkhuizen

Voor de aan de aan- en verkoop, verhuur en taxaties van horecabedrijven. Enkhuizen is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Binnen de gemeente wonen ruim 18.000 inwoners. De gemeente ligt aan zowel het Markermeer als het IJsselmeer en staat bekend als de ‘Haringstad’ vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Horecamakelaar Enkhuizen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NO–CURE – NO PAY!


Informatie over de horeca van Enkhuizen

Enkhuizen telt meer dan 50 cafés, restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden die alle de sfeer en ambiance van deze prachtige stad bepalen. In deze stad zijn veel restaurants rondom de havens gevestigd. Bezoekers kunnen kiezen voor een uitzicht op de jachten en schepen op het IJsselmeer of op de ‘Dromedaris’. Maar ook verderop in het centrum zijn er aangename horecagelegenheden. Gezellige bruine cafés, hippe discotheken en sfeervolle maritiem ingerichte kroegen, u vindt het allemaal achter de historische gevels in Enkhuizen. Deze stad is onder andere bekend van het Zuiderzeemuseum, Sprookjeswonderland en het jaarlijkse terugkerende Jazz festival.

  • Meestal op de derde maandag in de maand juni vindt in Enkhuizen de jaarlijkse Lappenmarkt plaats als besluit van de jaarlijkse kermis. Dit is een traditie die al vele honderden jaren oud is. De ruim twee kilometer lange markt is één van de grootste jaarmarkten in de provincie Noord-Holland.
  • De weekmarkt vindt plaats op Woensdag in de Westerstraat rond de Westerkerk van 09.00 – 16.00 uur;
  • De koopavond is in Enkhuizen op vrijdag, de winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur. De laatste jaren organiseert men op vrijdagmiddag/avond een Paas- en Kerstmarkt twee weken voor deze feestdagen van 12 tot 22 uur.

Opening- en sluitingstijden van horecagelegenheden Enkhuizen

De openings en sluitingstijden van horecagelegenheden variëren per horecabedrijf, van zondag tot en met donderdag van 08.00 tot en met 02.00. Op vrijdag en zaterdagnacht zijn de sluitingstijden om 03.00 uur, na 01.00 mogen er geen bezoekers meer worden binnengelaten.


Onze dienstverlening in de regio Enkhuizen

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.