Uw horecamakelaar Bloemendaal

Aan-/-en verkoopbegeleiding van A tot Z

Wij zijn gespecialiseerd als horecamakelaar Bloemendaal in Noord-Holland en kunnen u bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur of taxaties van horecabedrijven. Bloemendaal is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 20.000 inwoners en is per 1 januari 2009 samengegaan met de gemeente Bennebroek.

Ben u opzoek naar een gespecialiseerd horecamakelaar Bloemendaal? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen en adviseren u graag! Op basis van NOCURENO PAY!


Over bad- en horecaplaats Bloemendaal

Bloemendaal is een populaire badplaats met grote allure. Het is omringd met veel natuurgebied en er is geen bebouwing m.b.t. bewoning. De kustplaats is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Bloemendaal aan Zee heeft een aantal zeer populaire strandtenten, een schoon en veilig strand en een enthousiaste Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade.

Voor een uitstapje of een wandeling heeft dit dorp een rijk aanbod van tentjes waar u heerlijk koffie of thee kunt drinken. Heeft u zin om tijdens een uitstapje in Bloemendaal te lunchen of te dineren in een gezellige horecagelegenheid? Dan zit u in Bloemendaal goed, naast het gezellig centrum biedt Bloemendaal een aantal geweldig restaurants, lunchrooms en clubs langs de zee. Het dorp heeft meer dan 50 horecagelegenheden met unieke gerechten en verschillende belevingen.

In de zomer wordt Bloemendaal overspoelt door toeristen en/of dagjes mensen die genieten van de heerlijke brede stranden. Voor meer informatie of vragen over ondernemen in Bloemendaal of over de horeca kunt u terecht bij het ondernemersloket Bloemendaal.


Openingstijden horecagelegenheden:

De opening en sluitingstijden in dit dorp variëren, mede doordat veel horeca langs de kust zit. Hier zijn de openings en sluitingstijden van 08.00-23.00, in het centrum zijn er horecagelegenheden die tot 02.00 open mogen blijven.


Onze dienstverlening in de regio Bloemendaal

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of gebruik ons contactformulier.