Gespecialiseerd horecamakelaar Beverwijk


HVAB Horeca Makelaardij is dé partner in horecazaken voor de regio Beverwijk

Beverwijk is een stad en gemeente in Midden-Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. In de gemeente telt meer dan 40.000 inwoners. De plaats staat bekend om de bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Zoekt u een horecamakelaar Beverwijk? Wij bemiddelen en adviseren u graag en werken op basis van NOCURENO PAY!


Aan- en verkoop begeleiding in Beverwijk

In Beverwijk is veel te bleven als je kijkt naar de variatie aan horecagelegenheden. In deze plaats zijn er meer dan 80 cafés restaurants en uitgaansgelegenheden . Gelegen op circa 20 minuten afstand van Amsterdam en op 15 minuten van Alkmaar. Op fietsafstand van het strand van bijvoorbeeld Wijk aan Zee, een toeristische badplaats binnen de gemeente. De stad is bekend door een grote oosterse- en tweedehands markt De Bazaar een Woonboulevard en wellicht ook door de aanwezigheid van het Brandwondencentrum. Dat is wat buitenstaanders van deze stad over het algemeen weten en kennen.

Beverwijk kent vrije openings- en sluitingstijden. Dit heeft de gemeenteraad voor de horeca vrijgegeven. De enige beperking aan het nieuwe beleid is dat de gasten in plaats van vóór 02.00 uur vóór 03.00 uur binnen zijn. Daarna blijft overal de deur voor nieuwe klanten gesloten. Elk jaar, in juli, vindt in Park Westerhout het Young Art Festival plaats. Dit jongeren-festival omvat muziek, theater, beeldende kunst, tekst en film.


Onze dienstverlening in de regio Beverwijk

Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren