Horeca advies

Horeca advies
HVAB Horeca Makelaardij kan u helpen bij het geven van gericht/specifiek horeca advies in uw horecabedrijf. Met onze kennis, begeleiding en contacten gaan wij samen met u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kennen de processen en het werkgebied als geen ander.

Wij kunnen u met ons deskundig advies zowel helpen bij een bestaand horecabedrijf als bij een nog aan te kopen horecabedrijf. Bij het aankopen van een horecabedrijf kunnen wij meekijken, meedenken, calculeren en met u brainstormen over uw start en aankoopplannen.

  • Voorgesprek om met u bij te praten over uw plannen en de vorderingen tot nu toe;
  • Bezichtiging van het bedrijf wat u voor ogen heeft;
  • Nagesprek, waarbij alle facetten doorgenomen worden om te beoordelen of u hierbij een verstandige en financieel gezonde keuze maakt.

Aan de orde komen onder andere de constructie van overname, verlies en winstrekening, cash flow, eigen vermogen, vraagprijs en werkelijke waarde op basis van inschatting, financieringsbehoefte, huur en huurovereenkomst en natuurlijk alles wat u belangrijk vindt te bespreken. Bedrijfsbezichtiging: beoordeling over te nemen bedrijf (inventaris en technische installaties), inschatting nodige investeringen, kansen en risico’s en marketing.

Wij begeleiden daarnaast ondernemers die in zwaar weer zitten en vanuit de bijzonder beheer of van de bank onder verscherpt toezicht staan. HVAB Horeca Makelaardij voert bedrijfsdoorlichtingen uit en geven u een adviesrapportage.

Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit:
Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

.

Bewaren