Café verkopen

Aan/-verkoopbegeleiding

Wij bemiddelen u graag bij het aan/-verkopen van uw cafébedrijf in de regio’s Noord-Holland en Flevoland, daarnaast zijn wij specialist op het gebied van café taxaties. HVAB Horeca Makelaardij heeft ruim 15 jaar ervaring als horecamakelaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. Wij kunnen u gedurende het verkoopproces begeleiding en advies bieden, zodat uw café voor de juiste prijs wordt verkocht. Café verkopen? Wij van HVAB Horeca Makelaardij bemiddelen u graag op basis van NOCURENO PAY!

Café verkopen, het verkoopproces:
Wij begrijpen als geen ander dat het een moeilijke beslissing kan zijn om uw café te verkopen. Het is immers iets waar u veel tijd, passie en inzet aan heeft besteed. Daarom willen wij u graag helpen gedurende dit proces, met onze hulp aan deskundige kennis en advies om zo uw café tegen een reële prijs te verkopen. Wij beschikken over kennis en de expertise om u volledig met de verkoop terzijde te staan. Dat kost u slechts één telefoontje of e-mail en wij maken met u een vrijblijvende afspraak. Met de vereiste bescheiden (resultatenrekeningen en huurcontract) kunnen wij tot een zeer nauwkeurige verkoopsom komen. Gaat u met die prijs akkoord, dan gaan wij een schriftelijke bemiddelingsovereenkomst opmaken en betaalt u een zekere som aan het einde van de verkooprit. Met deze opdracht halen wij alles uit uw handen, want wij gaan de kar trekken. Voorafgaand aan de verkoop van uw café zijn er 5 stappen die u zullen helpen bij het verkoopproces:

1. Denk goed na over tegen welke voorwaarden u uw café wilt verkopen;
2. Zorg dat er duidelijk afspraken worden gemaakt omtrent de verkoop;
3. Neem geen overhaaste beslissingen;
4. Zorg dat de omgeving/personeel is ingelicht;
5. Schakel professionele hulp in van een horecamakelaar.

Café verkopen, ons verkoopnetwerk:
Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd, hierdoor kunnen wij uw horecabedrijf snel onder de aandacht brengen van zoekende ondernemers. Daarnaast melden wij uw horecabedrijf aan op verschillende websites, zodat uw horecabedrijf ook landelijk op de kaart wordt gezet. Zie hieronder de mogelijkheden:

HVAB.nl: In 2015 is onze website compleet vernieuwd, dagelijks meer dan 200 unieke bezoekers;
VMH horecamakelaars: Alleen VMH leden brengen hier uw horecabedrijf onder de aandacht;
Mijnhorecaplein.nl;
Horecasite.nl;
Horecamakelaar.nl;
Fundainbusiness.nl.

Ook zijn wij actief op sociale media, met honderden volgers brengen wij uw horecabedrijf snel onder de aandacht bij geïnteresseerde:
Twitter;
Facebook;
Google +;
Linkedin;

Hieronder vindt u onze totale dienstverlening die bestaat uit:
Aan-/verkopen;
Huur/verhuur;
Pachten/verpachten;
Huurkoop;
Horecataxaties;

Kom direct met ons in contact voor meer informatie via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren