Verkocht

Restaurant aan de Geesterweg te Uitgeest

VMH5-2612

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Restaurant gelegen op een prachtige strategische locatie in Uitgeest met een heerlijk terras.

Type Horeca:   
Restaurant met heerlijk terras

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten. Gelegen in Uitgeest, regio Kennemerland, langs de doorgaande weg op steenworp van Akersloot, Castricum en op circa 400 meter van de A9 Alkmaar /Amsterdam.

 

Omschrijving object:
Dit restaurant staat aan de rand van Uitgeest met een prachtig uitzicht op de landerijen en de nostalgische watermolen “De Dog”. De locatie is tevens een kruispunt van drie populaire ANWB-fietsroutes en diverse wandelpaden. Hoewel dit bedrijf aan een doorgaande weg staat heb je nauwelijks of geen last van het verkeer.

Bij binnenkomst komt u direct in het restaurant met 70 zitplaatsen die staan opgesteld in een ruime schikking, het restaurant is stijlvol, hip en modern te noemen. In het restaurant staat een prachtige bar, dit in combinatie met de stijlvolle inrichting en een moderne keuken die van alles is voorzien maken het een instap klaar horecabedrijf. Buiten is het terras gelegen op een beschutte locatie, hier kunnen gasten heerlijk in de zon genieten van een heerlijke kop koffie, uitsmijter of wat anders lekker van de uitgebreide menukaart. Er is zowel een lunch als avond kaart met toegankelijk en herkenbare gerechten die op eigentijdse wijze zijn bereidt.

Een prachtig horecabedrijf met legio’s aan mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzondere situatie:
Op de 1e verdieping boven het restaurant bevindt zich een schitterende Bed & Breakfast “Millsight” met 5 prachtige kamers die een groot deel van het jaar, met name in de zomer een 100% bezitting hebben met minimaal 10 gasten heeft. [Dit is geen onderdeel van de onderneming maar op zichzelf staand bedrijf]

Indeling van het bedrijf:
Entree en gescheiden toiletgroepen, ruim restaurant met een opslagkelder. Ruime en zeer moderne keuken. Een groot terras met openstaande deuren naar het restaurant.

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Bestemming:
Horeca 3

Vetput:
Aanwezig

Website
www.herbergde3sprong.nl

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
174 m2 groot met circa 100 stoelen. Het terras is voorzien van een enorm zonnescherm.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week. Thans 5 dagen van 11.30 tot de laatste gast vertrekt.

Parkeerruimte:
Deels op de openbare weg en op eigen terrein

Bijzonderheden:
Dit bedrijf is in verband met de corona 2020 & 2021 zeer beperkt open geweest, maar heeft toch in twee seizoenen laten zien wat de mogelijkheden zijn op deze goede locatie. Wij zijn ervan overtuigd dat gezien de locatie en de al behaalde resultaten het een zeer mooie en gezonde onderneming is met nog meer dan voldoende mogelijkheden.

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit. U kunt contact opnemen met ons kantoor op 072 509 0770 of via ons contactformulier.

Provincie:
Noord-Holland

Bedrijfsoppervlakte:
200 m2

Verkoopoppervlakte:
170 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
14 april 2022

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens