Verkocht

Cafetaria/-Lunchroom in Swifterbant

VMH5-2590

Verkocht door HVAB Horecamakelaardij: Deze prachtige Cafetaria/-Lunchroom gelegen in het centrum van Swifterbant

Type Horeca:   
Petit Restaurant, cafeteria-lunchroom

Soort/locatie:
Exploitatie, bestaande uit de inventaris en goodwill alsmede de huurrechten.Het betreft een centrum locatie, onderdeel van een winkelcentrum in een dorp Swifterbant, Gemeente Dronten de Flevopolder.

Omschrijving object:
Dit superleuke bedrijf is gevestigd in Swifterbant, één van de vier plaatsen van het oorspronkelijk Oostelijk Flevoland.

U kunt hier onder andere terecht voor een heerlijk kop koffie of versgebakken friet. Voor de versgebakken friet komen de gasten van heinde en ver. Maar ook voor een heerlijke lunch is er een uitgebreide keuze uit diverse gerechten zoals bijvoorbeeld een carpaccio, tonijnsalade of een heerlijke uitsmijter. Kortom voor ieder wat wils.

Het bedrijf wordt gerund door twee onderneemsters, zij zijn hier een aantal jaar geleden begonnen omdat ze zagen dat er in het dorp iets miste. Na een fikse verbouwing hebben ze deze prachtige zaak geopend.

Nu ze een aantal jaar verder zijn hebben ze besloten de zaak van de hand te doen en opzoek te gaan naar een goeie ondernemer die dit bedrijf kan voortzetten.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om dit succes nog verder uit te breiden. De apparatuur is van goede kwaliteit en verkeerd in nieuwstaat, de afzuiging is voorzien van een filtersysteem en voldoet aan de nieuwste eisen.

Kortom dit is een buitenkans om je eigen onderneming in de Flevopolder te starten.

Indeling van het bedrijf:
Voor de zaak bevindt zich een groot terras gelegen aan een dorpspleintje. Een ruime entree met een verkoop Balie, deels open keuken waar diverse gerechten bereid worden, een spoelkeuken met magazijn en gescheiden dames- en herentoiletten. Tegen over de verkoopbalie zijn diverse sfeervolle zithoekjes en restauranttafels geplaatst. Een aparte koffiehoek.                                                                                                                       

Website:                                                                          
https://www.de-meiden.nl  

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 50m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week momenteel is de zaak op maandag gesloten. Openingstijden thans tussen 11.00 uur en 20.00 uur. Of vrijdag in zaterdag tot 20.30 uur.

Parkeerruimte:
Voor de onderneming is voldoende parkeerruimte, betreft blauwe-zone.            

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen AB INBEF- Brouwerijen verder N.V.T.

Bijzonderheden:
Deze onderneming is zeer compleet ingericht en kan turn-key worden overgedragen. Het betreft hier een activa/-passiva transactie.

Graag nodigen wij u uit om dit prachtige bedrijf te komen bezichtigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: info@hvab.nl, 072-509 0770 of 06-21208004.

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Swifterbant

Bedrijfsoppervlakte:
145 m2

Verkoopoppervlakte:
126 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
6 september 2021

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens