Verpacht

Campingkantine gelegen in Nieuwe Niedorp

VMH5-2638

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Deze gezellige campingkantine op een familiecamping  op een prachtige locatie in Nieuwe Niedorp.

Type Horeca:
Het betreft hier een exploitatie inclusief de inventaris en de huurrechten.

Soort/locatie:                                                                
Huurpand op grote camping met een groot aantal vaste stacaravans en passanten plaatsen in Nieuwe Niedorp, centrum van Noord-Holland Noord

Omschrijving object:     
Deze gezellige kantine is onderdeel van deze     familiecamping gelegen in Nieuwe Niedorp.

Het is een prachtige locatie op steenworp afstand van viswater, kanalen, landerijen en het centrum van Nieuwe Niedorp met een nieuw winkelcentrum.

De kantine biedt de mogelijkheid om een volwaardig horecabedrijf te exporteren. De kantine is een ondersteunende functie van de camping , maar de ondernemer alle ruimte krijgt voor uitbreiding van de exploitatie. De camping heeft veel vaste gasten uit de Randstad maar ook door de rest van Nederland weten gasten deze camping te vinden. Daarnaast heeft de camping een groot aantal seizoenplekken voor gasten die een kortere periode willen verblijven.

De kantine heeft een gezellige bar met diverse tafeltjes, biljart, eigen toiletten en complete keuken. In de zomermaanden zijn er volop activiteiten voor de gasten die onder andere worden vermaakt door een animatieteam. De wekelijkse Bingo wordt al jaren zeer druk bezocht. Daarnaast is er in de omgeving veel te beleven en ligt het op nog geen 25 minuten afstand van de Noord-Hollandse kust en 15 minuten van Medemblik aan het IJsselmer.

De Camping heeft een eigen zwembad, sanitair gebouw en een groot parkeerterrein zodat ook gasten van buiten de camping kunnen worden aangetrokken een goeie bak koffie met een heerlijk appelgebakje. Ook is de camping gelegen langs diverse fietsroutes van de ANWB.

Een bedrijf met veel mogelijkheden, dat met name in de zomermaanden druk bezocht wordt. De camping is aangesloten bij de Recron.

Indeling van het bedrijf:
Een ruime kantine met eigen toilet, een gezellige bar,    een ruime keuken met alle benodigde apparatuur en met de mogelijkheid voor een snack en IJsloket.

Servicekosten/ VVE:
Huurprijs exclusief eEnergielasten.

Bestemming:   
Horeca met ondersteunende functie voor de camping. Mogelijkheden om ook publiek van buitenaf aan te trekken.

Vetput:
Aanwez

Personeel:
N.V.T.

Terras:
Voor de kantine is een groot terras met uitzicht op de openbare weg en de camping.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:               
Op eigen terrein

Voor een bezichtiging en een verdere toelichting nodigen wij u graag uit en kunt u contact opnemen met ons kantoor via  het contactformulier of 072 509 0770.

Soort:
Restaurant/ Grandcafé

Provincie:
Noord-Holland

Plaats:
Nieuwe-Niedorp

Bedrijfsoppervlakte:
200 m2

Verkoopoppervlakte:
180 m2

Bedrijfswoning:
Nee

Terras:
Ja

Speel automaten:
Nee

Brouwerijverplichting:
Nee

Datum van beschikbaarheid:
2 december 2022

Interesse?

Neem direct contact met ons op!

René Manten
072-509 0770
06-21208004
info@hvab.nl

Heeft u een vraag over dit object?

    * noodzakelijke gegevens